Obavijesti

Show

Komentari 56

Lidija nastradala na snimanju spota: Izgubila sam ravnotežu

Lidija nastradala na snimanju spota: Izgubila sam ravnotežu
2

SUPERLIDIJA Splitsku pjevačicu dijelilo je tek nekoliko centimetara od puno teže ozljede, ali dočekala se na guzu i nije pala na oštre stijene u zaprešićkom kamenolomu

VIDEO

Pjevačica Lidija Bačić (31) doživjela je nezgodu, opasnu za život, prilikom snimanja spota za baladu 'Ko da živim unazad' u zaprešićkom kamenolomu.

POGLEAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:26

- Imala sam oko sebe zamotan plašt koji mi je išao oko vrata. U jednom trenutku se dio tkanine ulovio za ventilator i povukao me prema dolje tako da sam izgubila ravnotežu i pala - kaže Lidija. Dodaje kako je bila na visini od oko tri metra, a samo 30-ak centimetara dijelilo ju je da ne završi tragično na hrpi oštroga kamenja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ekstremno spretna

- Ekipa se sad šali da sam poput superjunakinje jer sam se spretno dočekala na guzu - kaže glazbenica. Iz nezgode se izvukla s nekoliko ogrebotina, a od plašta joj je ostao veliki ožiljak na vratu. Krajem lipnja očekuje ju nastup u Sloveniji, a zatim ide s prijateljicom na jednotjedni odmor izvan Hrvatske.

- Slovenci su oduševljeni pjesmama ‘Glupacho moja’ i ‘Solo’. Pjevaju sa mnom, znaju sve riječi - kaže Lidija. Nakon toga će otputovati u Grčku ili Španjolsku. Veseli se odmoru jer će konačno ‘napuniti’ baterije za iduće ljetne nastupe.

Putovanje s frendicama

- Spremna sam za more. Kupila sam nekoliko komada dvodijelnih badića. Jednodijelne ne volim jer oni previše skrivaju - smije se Splićanka. Iako je odnedavno i njezina sestra Dora (36) u centru pažnje kao pjevačica, Lidija tvrdi da ne razmišljaju o duetu.

- Svaka ima svoj glazbeni put, tako da za sada nemamo u planu zajedno nastupati - kaže Bačić. S obzirom na to da slovi kao jedna od najseksi Hrvatica, mnogi misle kako je njezin inbox danonoćno zatrpan porukama udvarača.

- Ha ha. Inbox na društvenim mrežama više nemam, a do mog broja mobitela ne mogu doći. Eventualno se mogu obratiti mojemu menadžeru - šali se Lidija. Što se tiče ljubavnog života, Dalmatinka je kao i uvijek tajanstvena.

Najuspješniji album

- Jednom ću i ja pokazati tog nekog. Do tada neka to ostane moja mala tajna koju čuvam za sebe - kaže pjevačica. Početkom lipnja je u toplesu najavila album 'Tijelo kao pjesma', a smatra kako će on biti najuspješniji do sada.

- Prodaja albuma ide stvarno odlično. Volim se slušati jer sam sama sebi najveći kritičar - tvrdi Lidija. Dodaje kako trenutačno 'cvjeta' u životu jer joj sve odlično ide.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'