Obavijesti

Show

Komentari 64

Lijepa Vanja Rupena se vratila, ali nije željela zasjeniti misice

Lijepa Vanja Rupena se vratila, ali nije željela zasjeniti misice
1

POVRATAK HRVATSKU Miss Hrvatske 1996. Vanja Rupena bila je u žiriju na izboru za Miss Istarske županije odakle su krenuli njeni manekenski počeci

VIDEO

Oduševila nas je svih koliko je draga i nezahtjevna, kažu organizatori izbora za Miss Istarske županije u Puli. Umažanka Vanja Rupena (38) bila je specijalna gošća žirija. Izbjegavala je fotografiranje jer, kako je rekla, nije htjela zasjeniti misice.

Pobijedila je Michelle Korenić iz Fažane. Vanja, miss Hrvatske 1996. godine rijetko se pojavljuje u hrvatskoj javnosti. Posljednji put imali smo je prilike vidjeti prije četiri godine kad je bila zaštitno lice torbica prijateljice iz manekenskih dana, Kristine Bradač. Manekenku hrvatski gledatelji prije toga pamte i kao voditeljicu 'Hrvatskog Top Modela by Vanja Rupena'. Snimila je i seksi kampanju za sladoled u crvenom kupaćem kostimu. 

Za Vanju vrijeme kao da je stalo. Prije tri godine u Milanu je, gdje živi, rodila je sina Giovannija, kojem je dala ime po djedu, koji živi u Bariju. Jedinca od milja zove Nino. Početkom 2012., nakon pet godina veze, udala se za talijanskog ekonomista Raffaela Francoisa (29). 

Vanja živi i radi u Italiji. I dalje snima modne kampanje. Uz supruga Raffaela veže je i sport. Oboje vole otići na plivanje i tenis. Rođenje Giovannija nije donijelo puno promjena u njihov društveni život, pa su prijatelji i danas rado viđeni gosti u njihovu obiteljskom domu.

- Često se čujem s Brankom Krstulović i Kristinom Bradač. Njih dvije su zasnovale obitelj i otišle iz Milana, ali ostale smo i dalje u kontaktu i rado porazgovaramo o svemu - rekla je Vanja.

Misice na okupu: Miss Angelica Zacchigna, pobjednica Istarske županije Michelle Korenić i Vanja Rupena

Kao manekenka nosila je revije za Roberta Cavallija, Valentina, Lauru Biagiotti... Bila je i zaštitno lice za magazine kao što su Vogue, Elle, Marie Claire, Harper’s Bazaar i Cosmopolitan. Vanju je otkrila modna agentica Tihana Harapin Zalepugin. Tadašnju rukometašicu Tihana je morala nagovarati da se prijavi na izbor za Miss Hrvatske.

Izbjegava mondene partyje i izlaske

Vanja se u slobodno vrijeme najradije opušta kod kuće s obitelji. Kako kaže ne zanima je život na visokoj nozi. 

- Ako se nekome sviđa moj rad, zvat će me ponovo bez obzira jesam li na zabavama ili ne - rekla je Vanja. Jedna je od rijetkih u svijetu ljepote koja nije pribjegla estetskim zahvatima. Smatra da je zato i danas tražen model jer ne može 'ispeglana' manekenka reklamirati kremu protiv bora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane