Obavijesti

Show

Komentari 28

Ljeto ukletih koncerata: Bježali smo koliko su nas noge nosile

Ljeto ukletih koncerata: Bježali smo koliko su nas noge nosile
1

Pucnjava, prometne nesreće i pogibije obilježile su koncerte diljem Jadranske obale. Na nastupima je bilo i ozlijeđenih, a neki su i bježali s bine zbog pucnjave u publici

VIDEO

Koncerti omiljenih pjevača trebali bi biti vrijeme uživanja, vrijeme kada možemo zaboraviti svakodnevne brige, pa makar i nakratko. Međutim, proteklih nekoliko dana obilježile su tragične situacije na koncertima diljem Jadrana.

Sve je počelo prije desetak dana kada je olujni vjetar srušio dio pozornice na koncertu klape Intrade u Novalji na Pagu. Konstrukcija je pala na publiku i to na prve redove u kojima su se nalazila djeca. Ozlijeđeno je četvoro djece koja su potom prebačena u zadarsku Opću bolnicu gdje im je ukazana liječnika pomoć. Nakon što je utvrđeno da su, na sreću, prošli tek s lakšim tjelesnim ozljedama, pušteni su kućama.

Dan kasnije, 7. kolovoza, koncert Jelene Rozge u Kotoru u Crnoj Gori naprasno je prekinut pucnjavom. Prema pisanju srpskih medija, hrvatska pjevačica jedva je izvukla živu glavu. Oko četiri sata u publici su se sukobile dvije grupe ljudi, navodno oko djevojke. Zaštitari nisu stigli na vrijeme te su vrlo brzo dvoranom odjeknuli pucnji. Ozlijeđenih je bilo, ali nitko nije smrtno stradao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bježali smo koliko su nas noge nosile. Kraj nas su bila krvava lica, a neki su dečki ozbiljno ozlijeđeni. Muzika je odmah stala, a pjevačica i bend povukli su se s pozornice da ne poberu metak . ispričali su očevici.

Ponedjeljak nakon koncerta Nine Badrić u pulskoj Areni obilježen je pogibijom dvije pješakinje. Policija je uhitila dvojicu vozača koje se sumnjiči za izazivanje prometne nesreće.  Nesreća se dogodila kad je BMW njemačkih oznaka, kojim je upravljao 23-godišnjak iz okolice Vodnjana, nepropisno pretječući kolonu ispred sebe, udario u BMW švicarskih oznaka koji je skrenuo ulijevo na parkiralište. Taj automobil vozio je 45-godišnjak iz Svete Nedjelje.

Prilikom sudara se automobil koji je pretjecao odbio i udario u tri pješakinje na nogostupu. Na mjestu je poginula 49-godišnjakinja, a 51-godišnjakinja i 45-godišnjakinja su zbog teških ozljeda prevezene u pulsku Opću bolnicu, gdje je 51-godišnjakinja nakon ponoći preminula.

Policija je utvrdila kako vozači nisu bili pod utjecajem alkohola, prenosi HINA.

Prometna nesreća dogodila se i tijekom koncerta Petra Graše u Tisnom na otoku Murteru u nedjelju navečer. Ozlijeđene su dvije Zagrepčanke stare 40 i 47 godina nakon što se automobil Opel Astra zaletio u publiku tek nekoliko metara od pozornice.

- Noćas 11 minuta iza pomoći u Ulica Velika Rudina u Tisnom 36-godišnjak je prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima i pod utjecajem alkohola zbog neprilagođene brzine udario u betonski zid, a potom u 40-godišnjakinju koja je bila naslonjena na zid i zatim 47-godišnjakinju koja je sjedila na zidu. Obje su zbrinute u Općoj bolnici Šibenik - izjavili su za 24 sata iz Policijske uprave Šibensko-kninske.

Pirotehničari su sat vremena tražili bombu na virskom Trgu svetog Jure gdje je u subotu navečer oko 22 sata nastupala Neda Ukraden (66). Zbog dojave o bombi koncert su prekinuli nakon pola sata svirke.

Pjevačica se sa svojim bendom odmah povukla sa pozornice. Fanovi su išekivali nastavak koncerta s distance, no nakon sat vremena organizatori su rekli kako koncerta više neće biti iako policija nije našla nikakvu bombu. Neustrašiva Neda bila je spremna na nastavak koncerta

Izvor: Express.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'