Obavijesti

Show

Komentari 70

Ljubav ili brend? Koji parovi su zajedno samo zbog publiciteta

Ljubav ili brend? Koji parovi su zajedno samo zbog publiciteta
1

U ljubav nekih poznatih parova mogli bismo posumnjati jer gdje god se pojavili zajedno, završe na naslovnici. Od svoje veze stvaraju brend, prikupljaju više fanova i pune kino dvorane

VIDEO

Sve češće se susrećemo s fenomenom parova za čije se veze sumnja da su samo marketinški trik. Posljednja takva veza bila je ona Taylor Swift (26) i Toma Hiddlestonea (35). 'Hiddleswift' su snimljeni kako plešu zajedno, fotografirani su kako se ljube na plaži, fanovi su ih vidjeli u Rimu i to objavili na Instagramu, slavili su Dan nezavisnosti pred paparazzima. I to su sve učinili ubrzo nakon prekida pjevačice s Calvinom Harrisom (32). Ipak, njihovoj ljubavnoj priči je nakon samo tri mjeseca došao kraj.

 Još jedan takav par su Beyonce Knowles (34) i Jay Z (46) koji su hollywoodski primjer dobrog braka. S manjim trzavicama uspjeli su sve prebroditi i sačuvati obitelj. Počeli su poslovno surađivati i izbacili duet 'Bonnie & Clyde'. Dugo nisu htjeli potvrditi svoju vezu, a 2008. godine vjenčali su se u tajnosti. Časopis Time nazvao ih je 2006. najutjecajnijim parom na svijetu.

Reuters/Pixsell

Victoria Adams (42) i David Beckham (41) zaljubili su se 1997. godine. Slava u ženskom pop sastavu Spice Girls donio joj je svjetsku slavu i nadimak 'Posh'. Njihova veza bila je jako medijski eksponirana te su nazvani 'Posh & Becks'. Zaručili su se nakon godinu dana veze, a postali su roditelji tri dječaka i jedne djevojčice. Nogometaša su žene oblijetale, a nerijetko su tvrdile da je s njima imao aferu. Victoria je prešla preko svake navodne nevjere te su očuvali status sretnog para.

60th Evening Standard Theatre Awards - London

Ovo se može nazvati i nekom vrstom poslovne suradnje. Bogati i slavni, logično žele biti u vezi s bogatim i slavnim tako da tvore zajedničku slavu i ona bude još veća. Brakom stvaraju brend, a takav brak je onaj Angeline Jolie (41) i Brad Pitta (52). Iako su kolale glasine da se viđaju još otkad je glumac bio u vezi s Jennifer Aniston (47), oni tvrde kako su se zaljubili na snimanju 'Gospodin i gospođa Smith'. Imaju skladan brak te su usvojili i spasili mnogo djece, a imaju i svoju biološku. Brad i Angelina dobili su naziv 'Brangelina'.

PA/Pixsell

Starleta Kim Kardashian (35) osim što je slavu stekla zbog kućnog videa, poznata je i po jednom do najkraćih brakova. S košarkašem Krisom Humphriesom (31) u braku je bila samo 72 dana. Netom prije nego što je dobila razvod, Kim je zatrudnjela. Novom partneru Kanyeu Westu (39) rodila je djevojčicu North, a sina Sainta 2015. godine. Pojavljuju se zajedno na svim događanjima te su nerazdvojni.

Instagram

Slično kao 'Brangelina' nastao je i zvjezdani par Robert Pattinson (30) i Kristen Stewart (26). Često parovi s filmskih platna postanu ljubavnici i u stvarnom životu, a sve poradi bolje promocije samog filma. O njihovoj ljubavi često se pisalo, a nakon završetka vampirske sage pukla je i njihova veza. Kristen je nedugo nakon toga obznanila da voli i žene te se upustila u lezbijske veze, a Pattinson se zaručio s glazbenicom FKA twigs (28).

Pixsell

Neki tvrde da i domaća estrada ima jedan takav par. Riječ je o Jeleni Rozgi (38) i Stjepanu Hauseru (30). Za violončelista je poznato da se voli družiti s lijepim damama, no pjevačica je tvrdila da je sama već godinama ili je ponekad natuknula da postoji 'netko poseban' u njenom životu. 

Prošle je godine ipak pala na šarm Stjepana Hausera. Od tad se ne odvajaju, a zaručili su se nakon samo šest mjeseci veze. Neki pak smatraju kako je njihova veza samo paravan i dobar marketinški trik. Da je tako smatra estradni menadžer Zoran Škugor.

- PR treba i njemu i njoj. Može ona nastupati u klubovima, ali ne uspijeva rasprodati dvorane - rekao je i dodao kako je ta veza neodrživa zbog Hauserovih obaveza.

Koji su parovi zajedno samo iz marketinških i ekonomskih razloga? Svoje mišljenje recite nam u komentarima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu