Obavijesti

Show

Komentari 56

Ljuti Špiček: Za 100 hiljadarki ja bih više razmišljao nego oni

Ljuti Špiček: Za 100 hiljadarki ja bih više razmišljao nego oni
1

JOŠ NOVITETA Večeras će samo tri para imati priliku dobiti bodove, i to ukupno dvadeset ako žiri smatra da su njihova jela bolja od suparnika u istom redu

VIDEO

Finale showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' sve je bliže, a natjecatelji i dalje ljute žiri svojim nesmotrenim izjavama, čudnovatim obradama namirnica i nepoznavanjem kulinarskih tehnika. I u večerašnjoj epizodi će slomiti srce chefu Tomislavu Špičeku.

- Jel' ti vidiš ovo, moja Žakline? U ovoj dubokoj rajngli se kuhaju tri šeflje graha, u drugoj dubokoj rajngli je malo riže, a kruška je u plitkom loncu. Znaš, to ti bude pola kuhana, a pola sirova kruška za desert. Vidiš, jako je zanimljivo jer se kruška mora stalno podlijevati dok se kuha - sarkastično je Špiček objašnjavao kolegici, članici žirija Žaklini Troskot, kako Martin i Kristijan ne razmišljaju dok kuhaju, pa si time stvaraju nove probleme zbog kojih samo gube dragocjeno vrijeme. 

- Dečki moji, nemojte stvarati gluposti. Pa šta se niste bolje organizirali i rasporedili lonce. To samo djeca u vrtiću mogu napraviti. Ne znam... Jel' na njih djeluje ovo lijepo vrijeme? Ja bih za 100 hiljadarki ipak malo više razmišljao jer sada je krajnje vrijeme -  izjavio je Špiček dodajući kako se natjecatelji još ne zanimaju za namirnice s kojima rade. 

Naime, Ozana i Katarina te Moira i Zdravko dijele iste namirnice, od kojih moraju napraviti barem jedno jelo unutar 60 minuta. I dok ovi parovi nisu znali što je i kako se priprema papaja koja se nalazila u njihovim košarama, Natali i Hrvoje te Arsen i Željan raspravljali su o pastrvi, dok su Sanju i Morenu te Martina i Kristijana mučile kruške.

Večeras će samo tri para imati priliku dobiti bodove, i to ukupno dvadeset ako žiri smatra da su njihova jela bolja od suparnika u istom redu. Tko su oni, doznat ćemo u 21:20 na RTL-u kada počinje nova epizoda kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...