Obavijesti

Show

Komentari 38

Luka Bulić dobio je Sevkine grudi: Svi su me već ispipali

Luka Bulić dobio je Sevkine grudi: Svi su me već ispipali
7

Luka je u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' dobio zadatak pjevati Severin hit 'Gas, gas', a njegov glavni adut bit će bujni dekolte kojeg su svi muški natjecatelji ispipali

VIDEO

Tek sam u showu shvatio da ovako dobre grudi možeš dobiti za samo dva sata. Svi su me ispipali. Nisam ni sanjao da muškarci mogu biti toliko perverzni, našalio se Luka Bulić (35).

Komičara, imitatora, glazbenika i radijskog voditelja u nedjelju ćemo u novoj emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato' gledati kao Severinu (43). Luka je dobio zadatak pred žirijem pjevati 'Gas, gas', a njegov glavni adut će, osim pripijenog kratkog crvenog kombinezona i čizmica na petu, biti bujni dekolte. Komičar je grudi naslijedio od Jasne Palić-Picukarić (45). 

Glumica ih je nosila prošle godine kad se u prvoj sezoni zabavnog showa transformirala u seksi Jessicu Rabbit.

- Iako izgledaju glomazno, uopće nisu teške. Čini mi se da su napravljene od gume, a iznutra su ih punili vatom kako bi dobile na volumenu. Na kraju su ih premazali puderom kako bi na meni izgledale što prirodnije. Na prsa su mi ih pričvrstili nečim nalik izolir traci - rekao je Bulić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

24sata

Dodaje da se na bujne grudi brzo priviknuo, ali je zato imao problema s cipelama. Iako peta nije bila previsoka, Luku su od čizama boljele noge, a hodati je vježbao i kod kuće.

- Supruga Ana se oduševila mojim novim cipelama. Čak mi je rekla da je ljubomorna jer navodno imam bolje noge od nje - kaže muška verzija splitske pjevačice.

Prije nego što je odjenuo kostim kakav je Seve nosila na snimanju spota, Bulić se morao riješiti svih dlaka na tijelu.

Imao je sreće pa je, za razliku od žena koje zbog ljepote redovito prolaze kroz torturu depilacije voskom, noge ogolio britvicom i brijaćim aparatom.

- S tim nisam imao problema. Sve sam to već prošao kad sam glumio Céline Dion. Bilo je škakljivo kad sam tjedan dana poslije dobio zadatak transformirati se u AC/DC. Koža mi je bila glatka poput bebine guze pa su na mene morali lijepiti dlake - kaže radijski voditelj.

Nova TV

Lukinom preobrazbom oduševljen je i njegov dramski trener Mario Petreković (43).

- Luki poslije ovoga predviđam rastavu - ispalio je kao iz topa Mario, a Bulić je komentirao kako je od biti sa Severinom bolje samo biti Severina.

- Svi se silno vesele mojem nastupu, a mene je ipak malo strah. Valjda se neću baš toliko osramotiti - izjavio je Bulić.

Osim Severine, na pozornici 'Tvoje lice zvuči poznato' ovaj vikend će gostovati i švedski rock bend Europe, a u njihovu pjevača će se prerušiti glumica Renata Sabljak (38). Komičar Ivan Šarić (30) neokrunjeni je kralj rock’n’rolla Elvis Presley, glumac Dušan Bućan (39) pjevat će hit 'Pump Up The Jam' Technotronica, a Maja Šuput (36) transformirat će se u pjevačicu Srebrnih krila koja se s 'Mangupom' 1988. natjecala na Euroviziji. Ivana Marić (32) zbog 'Lady Marmalade' pretvorit će se u seks-bombu, a Maja Posavec (32) bit će Doris Dragović.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu