Obavijesti

Show

Komentari 59

Maček: Djeca nam se druže, s Milanom ponekad popijem kavu

Maček: Djeca nam se druže, s Milanom ponekad popijem kavu
3

PEGLA IMIDŽ Severinin bivši partner, srpski ‘kralj bakra’, s kojim je pjevačica na sudu zbog sina, pije kave s Ratkom Mačekom, ‘bengalskim tigrom’ odnosa s javnošću

VIDEO

Djeca nam idu skupa u vrtić. Kavicu uvijek možemo popiti. Inače idemo na piće. Djeca su nam u istoj grupi i idemo na priredbe skupa, rekao nam je Ratko Maček (49).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:59

S njim je suglasan i Milan Popović, srpski milijarder (51) i bivši partner Severine Kojić (44), s kojom je na sudu zbog sina Aleksandra (4).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Priroda našeg odnosa je ta da nam djeca idu u istu grupu u vrtiću i druže se, tako da ponekad popijemo kavu zajedno - rekao je Popović.

Nakon ročišta u srijedu ujutro sa splitskom pjevačicom na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu u Vukovarskoj ulici Popović je poslijepodne otišao na piće u šoping centar u Novoj Vesi. Na kavi mu se pridružio i bivši glasnogovornik Sanaderove vlade i HDZ-a Ratko Maček. On se u ponovljenom suđenju za slučaj Fimi media opet našao na optuženičkoj klupi.

Prije tri godine nepravomoćno su ga osudili na godinu dana uvjetno, uz rok kušnje od četiri godine. Milan ga je koncentrirano slušao dok mu je Ratko, kojeg su zvali bengalskim tigrom odnosa s javnošću, objašnjavao kako stoje stvari.

Prije nekoliko dana na internetu je nepoznati autor objavio fotomontažu na kojoj Severinu i njezina supruga Igora Kojića (29) iza grmlja promatra Popović. Srpskom milijarderu se fotomontaža koju smo objavili nije svidjela, pa je predstavnike medija na sudu u srijedu gledao mrko. Ratko mu je mogao savjetovati kako se ponašati u javnosti.

Severina, kako doznajemo, nije upoznata s time da im djeca idu skupa u vrtić, koji se nalazi nedaleko od šoping centra. Popović je Severinu svojedobno tužio jer je njihova sina upisala u najskuplji privatni vrtić u Zagrebu bez da je od njega tražila suglasnost. Nedavno je izjavio da je u Beogradu Aleksandru kupio vrtić.

Sad je najavio da će kuću u Zagrebu srušiti i na njezinu mjestu sagraditi novu jer će Aleksandar uskoro dobiti brata pa dječacima treba veće igralište. Srpski milijarder drugo dijete čeka s Bojanom (23), za koju tek otkriva da je studentica i da u trudnoći nije zahtjevna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'