• Članak
  • Komentari 15
  • Share 1
  • Tweet5

Maja Petrin o infarktu: Bila sam na trenutak od smrti

Glumica nije vjerovala da ta bolest pogađa žene mlađe od četrdeset godina. Prošli tjedan, u noći sa srijede na četvrtak, probudila ju je strašna bol

Četvrtak, 22. 10. 2009. u 08:12    Piše: Tanja Ban
Maja Petrin o infarktu: Bila sam na trenutak od smrti  Marijan Delija Glumica je trenutačno u bolnici
Glumica Maja Petrin (37) prošli tjedan završila je u zagrebačkoj bolnici 'Sestara milosrdnica' zbog srčanog udara. Samohrana majka dvanaestogodišnje Petre trenutačno je još u bolnici i vjeruje kako će se početkom iduće godine vratiti na scenu. Za Gloriju je ispričala kako nije vjerovala da ta bolest pogađa žene mlađe od četrdeset. U noći, sa srijede na četvrtak, oko tri sata ujutro iz sna ju je trgnula strašna bol u prsima. Cijelu noć je povraćala i vratila se u krevet. Ujutro je Majina majka nazvala Hitnu pomoć, no nitko nije pomislio da je riječ o infarktu. Otišla je u bolnicu, a zahvat je prošao bezbolno. Lliječnici su joj objasnili da joj je srce prilično uništeno. Predugo je ostala doma i stigla je u posljednji trenutak da joj spase život. Iako je živjela mirnim životom, glumica kaže kako je pušila kutiju i pol cigareta dnevno. Odlučila je prestati i nakon izlaska iz bolnice otići će se na nekoliko tjedana rehabilitirati u toplice.

Tagovi: maja petrin, glumica, infarkt

Izdvojeni komentari 15 komentara Pogledaj sve komentare
22.10.2009., 09:17

innelli: Zanimljivo kako se ljudi lako odriču pušenja kad im je direktno ugroženo zdravlje. Dotle svi mislimo: neće valjda mene! Majo, brz ti oporavak želim!

22.10.2009., 08:57

sprinterica: drži se maja

22.10.2009., 11:35

sprinterica: za neupućene a vidim da ih ima maja je dugo godina bila balerina kazališta komedija a onda je upisala akademiju,i postala glumica što je ok jer radni vijek balerine je kratak i dobra je cura i nije jedna od onih koja se trudi biti svugdje i svaki dan, trenutno je članica kazališta lutaka

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar