Obavijesti

Show

Komentari 1

Maja Šuput nova je domaćica Blessfood - Večere s porukom

Maja Šuput nova je domaćica Blessfood - Večere s porukom
3

Blessfood – Večera s porukom i nadalje okuplja sve ljude dobre volje u svojoj humanitarnoj priči, a u novoj ulozi domaćice ovog je puta pjevačica Maja Šuput

VIDEO

Maja Šuput je domaćica „Blessfood-Večere s porukom“ koja će se održati u utorak 20. listopada 2015. u samom srcu Zagreba, u Apetit City Restaurant & Baru, Masarykova 18 (Obrtnički prolaz 7), s početkom u 20,30 sati. 

Poznata hrvatska pjevačica je zadnjih godina najtraženiji izvođač za nastupe na eventima najpoznatijih tvrtki, svadbenim svečanostima i ostalim manifestacijama, što je dokaz njezine profesionalnosti, dugogodišnje kvalitete, zabavljačke, plesne i voditeljske sposobnosti u kojoj uživa publika svih generacija. Osim pjevanja njenu profesionalnost i moć prilagođavanja i najzahtjevnijim ulogama, publika je mogla vidjeti u „Plesu sa zvijezdama“, ali i u showu „Tvoje lice zvuči poznato“ koji se trenutno prikazuje na malim ekranima. 

Maja je izrazila je želju skupljanja sredstava za najmlađu djecu u Dječjem domu Zagreb u Nazorovoj, s ciljem poboljšanja uvjeta života i za njihove osnovne potrebe. Maja godinama samouvjereno vlada pozornicom i publikom pred kojom nastupa, ne ostavljajući ih ravnodušnim jer uvijek daje svoj maksimum. Njenu pozitivnu energiju, živost i veliko srce doživjet će i svi gosti koji kupe kartu i pridruže se njenoj „Večeri s porukom“ te time pomognu život najmanjim i najmlađim štićenicima Dječjeg doma Zagreb. 

- Zaista bi mi srce bilo puno kada bi se ljudi u što većem broju odazvali na ovu predivnu humanitarnu večeru, jer nema ljepšeg osjećaja nego kad znaš da si uspio pomoći bar jednom djetetu, nekom malom predivnom stvorenju koje zbog tko zna kojih okolnosti nema djetinjstvo koje zaslužuje. Zato još jednom pozivam sve ljude velikog srca, jer Vama je to sitnica, a nekome je sve - rekla je Maja Šuput. 

Ravnateljica Dječjeg doma u Nazorovoj, gđa Jasna Čurković Kelava izjavila je: 

- Ovo nije prvi put da Maja pomaže najmanjima u Dječje domu Zagreb. Prije nekoliko godina izvodila je u band aidu i našu domsku himnu i uvijek nam je ovdje kad je potrebno. Izuzetno smo joj zahvalni što i ovom prigodom kroz projekt “Večera s porukom“ misli na našu dječicu i djeluje da nam pomogne. Vjerujemo da će kao i uvijek, ovo druženje s Majom na Blessfood večeri bit će veliko veselo i pozitivno iskustvo za sve prisutne - zaključila je. 

Maja i Dječji dom Zagreb pozivaju građane da se pridruže Blessfood – Večeri s porukom, u utorak 20. listopada 2015. godine, u Apetit City Restaurant&Baru, Masarykova 18 (Obrtnički prolaz 7), s početkom u 20,30 sati. te da svoje ulaznice potraže na internetskoj stranici www.entrio.hr i na svim prodajnim mjestima Entria, a više informacija o projektu možete pronaći na službenoj Facebook stanici Blessfood - Večera s porukom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...