Obavijesti

Show

Komentari 17

Mama Nives je najbolja: Kći Taisha je znala da ću pobijediti

Mama Nives je najbolja: Kći Taisha je znala da ću pobijediti
1

ZBUNJENA Kad je trebala izvesti pobjedničku pjesmu Nives Celzijus je zaboravila tekst, pa čak i pjesmu kojom je pobijedila u finalu showa

VIDEO

Kad sam otpjevala pobjedničku pjesmu, odmah sam nazvala kći Taishu. Bila je jako ponosna, rekla nam je Nives Celzijus (35). U finalnoj epizodi četvrte sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pjevala je 'Dani California' Red Hot Chili Peppersa i pobijedila. 

Šokirana i zbunjena

Iako je Nives od početka miljenica publike, jako se iznenadila kad je vidjela da bodovima znatno odskače od kolega. Kad su pročitali njezino ime kao pobjedničko bila je sretna, šokirana i zbunjena.

- Nikad prije nisam takvo što doživjela. Nisam znala što i kamo dalje. Kad sam počela pjevati, zaboravila sam tekst. Čak i pjesmu kojom sam pobijedila. I jutro poslije mi izgleda kao san. Ne vjerujem da je gotovo - rekla nam je Nives. Dodaje da se u njoj probudilo mnogo različitih emocija pa je malo i zaplakala. Žiri ju je nazvao najvećim iznenađenjem sezone. Složili su se da su razbili sve predrasude koje su prije imali o njoj.

- Nismo razgovarali o tome što su mislili o meni prije showa. Često mi se to događa. Ljudi čuju moje pjesme pa me tako i dožive. I Martina Tomčić mi je rekla da je iznenađena jer nije očekivala da mogu iznijeti neke zahtjevnije pjesme - rekla nam je Nives.

Taisha voli studio

Njezin sin Leone (12) samo jednom je bio na snimanju showa, kad se maskirala u lisicu i s pjesmom ‘The Fox’ norveškog dua Ylvis pobijedila.

- U godinama je kad mu ništa ne drži pažnju duže od 15 minuta. Inače je pogledao samo moj nastup i nastavio svojim poslovima - kaže Nives. Kći Taisha (10) jako voli show. Prošlih sezona njih dvije su zajedno gledale i komentirale. Taisha je i zaslužna što je mama pristala sudjelovati u showu jer ju je dugo nagovarala.

- Od prve sezone je priželjkivala da me vidi u showu i stalno me ispitivala zašto mene ne zovu. Rekla je da joj je najsretniji dan u životu bio kad je čula da ću nastupati i da jedva čeka doći na snimanja. I tada je govorila da ću sigurno pobijediti - rekla nam je Nives.

Za nju nema odmora

Iako zna puno maminih kolega, djevojčica je bila presretna jer je upoznala Bojana Jambrošića (31), Sandru Bagarić (43) i Ivanu Husar (39). Pobjedu je slavila s ekipom showa. Iako je tempo bio naporan, nisu, priča Nives, bili umorni.

- Znali smo da je gotovo, da ćemo se napokon naspavati i to nas je držalo budnima - kaže Nives, koja se nakon showa ipak neće odmoriti nego odmah kreće u nove poslovne projekte.

Želim se ozbiljnije okušati u glumi. Dosad sam igrala epizodne, manje uloge. Voljela bih se glumom malo ozbiljnije baviti, a napeti su mi film i kazalište, kaže pjevačica i spisateljica. Nives voli raditi nekoliko poslova istovremeno. Kao djevojka je radila kao manekenka, okušala se i kao pjevačica, voditeljica, a pohađala je i satove glume želeći se isprobati i na tom polju. 

Nives je javnost prvi put upoznala u spotu Mladena Burnaća 'Ne zovi mala policajce'  te je odmah poslije toga uz pomoć Zrinka Tutića snimila i svoj prvi album 'Cura moderna'. 

Kraj hrvatskih Beckhama

Samohrana majka: Nakon razvoda alimentaciju nije tražila, sama brine o djeci

Za nogometaša Dinu Drpića udala se 2005. Dok je on igrao u njemačkom Karlsruheu, Nives je pisala šaljive seksi kolumne za njemački Bild. Njemački su ih tabloidi prozvali hrvatskim Beckhamima. Budila je maštu izjavama da se s Dinom seksala nasred Dinamovog stadiona, a tu je izjavu prenio čak i britanski Times. 

                   Svjetski mediji pisali su da se s mužem seksala nasred stadiona Dinama

Potom je 2008. napisala knjigu 'Gola istina' i za nju je, kao za najprodavaniju knjigu u Hrvatskoj te godine, trebala dobiti nagradu Kiklop za Hit godine. Organizatori joj je nisu htjeli uručiti pa ih je Nives tužila i 2013. dobila nagradu. Godinu dana kasnije Nives i Dino su se razveli.

Nema vremena za sebe

- Unatoč neizmjernoj želji, trudu i ljubavi, koja je neosporna, nismo uspjeli spasiti naš brak. Tužna sam i ne želim više govoriti o toj temi - rekla je tada Nives. Razloge kraha veze koja je trajala od 2004. godine zadržali su za sebe. Nakon razvoda, pjevačicu se nije vidjelo s drugim muškarcem. Ona kaže da brine o djeci i puno radi pa za ljubav nema vremena.

- Stalno jurim s posla na posao i sumnjam da će netko potrčati za mnom. Ne vjerujem da je to pravi način da se dogodi ono vatreno prepoznavanje - rekla je Nives.

Tri ljepotice: Nives (13) na ljetovanju s mamom Mirom i sestrom MateomM na slici dolje kao petogodišnjakinja

Lani je u 'Vitezu slavonske ravni' u osječkom Hrvatskom narodnom kazalištu igrala lik pjevačice na dvoru grofa Pejačevića u doba austrougarskog cara. Njezinu izvedbu svi su hvalili. Celzijus kaže da sve stigne napraviti jer ima pomoć mame, sestre, Dina i bivše svekrve.

- Uspijem ja sve u jednom danu, samo ponekad nemam baš dovoljno vremena za sebe - zaključila je Celzijus. 

Svestrana 

Bila je manekenka i foto-model. Zrinko Tutić pomogao joj je u pjevačkoj karijeri. Napisala je ‘Golu istinu’ i dobila Kiklopa. Glumila je u osječkom HNK a sad bi na film

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama