Obavijesti

Show

Komentari 213

Mama Simona: Prva riječ koju ću naučiti svog sina bit će Isus

Mama Simona: Prva riječ koju ću naučiti svog sina bit će Isus
1

I došli oni po mene napokon, u 13.50 već me voze u salu. Dajem im CD duhovne glazbe od Kristofera. Slavljenički CD, slavimo Gospodina. Kažem da bi voljela to slušati, napisala je

VIDEO

Simona Mijoković (32) prije nekoliko dana na svijet je donijela svoje drugo dijete - sina Joshuu. Napisala je kako maleni ima 3470 g i 53 cm te da je on svjedočanstvo Srca Isusova.

Bivša starleta sada je objavila još jednu fotografiju s prinovom u obitelji te u opisu iste svojim prijateljima na društvenoj mreži otkrila i u poduljem statusu opisala kako je zatrudnjela, kako je izgledala trudnoća i kako je prošao porod.

- I došli oni po mene napokon, u 13.50 već me voze u salu. Dajem im CD duhovne glazbe od Kristofera. Slavljenički CD, slavimo Gospodina. Kažem da bi voljela to slušati. I dali su mi injekciju u leđa, da ne osjetim donji dio tijela. I slušam muziku, pa molim se, plačem, razmišljam, imam malu tremu sa susretom s Joshuom.. Ajme '100 osjećaja' .. I u 14.50 doktori počnu vaditi Joshuu iz trbuha.. I u 15 h stavili mi sina mog na prsa. Kada su me vratili na intenzivnu, naravno kako su noge utrnute niš' ne osjećam. Idem svima vama koji ste posebno molili i bili uz nas javiti Radosnu vijest! Imala sam kasnije jake bolove, i sada me boli, ali da treba opet bi ovog trenutka prošla još 100 operacija jer kada vidim Joshuu svaka bol prođe - napisala je, između ostalog, ponosna mama.

- Danas su nas pustili doma i prvo smo odveli Joshuu u Crkvu, pred Tabernakul - pred Isusa. To sam obećala Isusu da prvo ću Joshuu dovest k Njemu. I prva riječ koju ću naučiti Joshuu da kaže bit će ne mama, ne tata, nego Isus. I kad kažu Simona sredila život. Nije to tako, nego moje srce svjedoči: Isus mi je Darovao novi život- zaključila je.

Inače, Simona je nedavno proslavila prvu godišnjicu braka sa suprugom Stanislavom (50). Iz braka s Antom Gotovcem (47) vizažistica ima kćer Gabi (11), koja se preselila s njom i Stanislavom u Austriju. Žive u Linzu, gdje Simonin suprug radi u tvrtki koja se bavi prodajom, servisom i čišćenjem automobila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 213
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...