Obavijesti

Show

Komentari 10

Mel B kupovala oklopne aute, skup nakit i dizajnersku odjeću

Mel B kupovala oklopne aute, skup nakit i dizajnersku odjeću
1

S obitelji je često odlazila na odmore i tada je neobuzdano trošila. Poželjela je ići na koncert Jennifer Lopez pa je otputovala privatnim letom za koji je iskeširala 15.000 dolara u samo jednoj večeri

VIDEO

Iako je prije dvadesetak godina ostvarila svjetsku slavu, bivša Spajsica sada je 'švorc'. Bila je 'teška' oko 50 milijuna dolara no ona i njezin bivši živjeli su raskošno pa nekad nisu mogli platiti niti porez na kraju godine.

Mel B (42) osim što još uvijek zarađuje od 'Spajsica', vlasnica je i dijelova nekoliko tvrtki, a zbog 'American's Got Talent' zarađuje 220.000 dolara mjesečno.

Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.itfoto: Pixsell/pierpaolomariani.it

Ipak, ona i Stephen Belafonte (42) voljeli su luksuzan život, privatne letove, dobre automobile i skupocjen nakit.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kupili su nekoliko oklopnih automobila sa električnim šokerima, bombama i drugim sredstvima za samoobranu. Osim toga, automobili su morali biti imuni na metke, a za to su izdvojili više od milijun dolara.

Maxim Hot 100 Party - Los Angeles | Autor: JMA/Press Association/PIXSELLfoto: JMA/Press Association/PIXSELL

Melanie je voljela veliki nakit za koji je izdvajala malo bogatstvo. Na 3.5-karatne naušnice potrošila je 65.000 dolara, na dijamantni prsten 500.000 dolara te 20.000 dolara na zlatni Rolex sat. Njezin porok bile su i torbe za koje je izdvajala oko 650.000 dolara.

S obitelji je često odlazila na odmore i tada je neobuzdano trošila. Prošle godine poželjela je ići na koncert Jennifer Lopez pa je otputovala privatnim letom za koji je iskeširala 15.000 dolara u samo jednoj večeri. Osim toga, tri tjedna je provela u vili na Havajima gdje je unajmila osoblje i batlera.

- Često putujem s djecom, oni stalno nešto trebaju - objasnila je tada.

'Americaâ??s Got Talent' season 11_ Finals Day 1 | Autor: FS2/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.foto: FS2/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

Jedno su vrijeme imali kuću u Miamiju vrijednu 4 milijuna dolara, ali su je prodali. Kako bi mogli uživati u privatnosti, Mel je svom suprugu za rođendan prije tri godine poklonila otok na koji je potrošila više od milijun dolara.

'Scary Spice' i Belafonte trenutno prodaju kuću koja se procjenjuje na više od 8 milijuna dolara. Par je u nju uložio malo bogatstvo - kupili su ogroman bazen, jacuzzi, veliki bar, kino, teretanu i studio u kojem je Mel snimala pjesme.

Za školovanje svoje kćeri Phoenix Chi izdvajala je 24.000 dolara kako bi ona pohađala nastavu s djecom zvijezda. O obitelji se brinulo mnogobrojno osoblje - Mel je imala agenta, publicista, dadilju, vrtlare i čistače. Svi ti troškovi procjenjuju se na 325.000 dolara.

LGBT Awards | Autor: Vivienne Vincent/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELLfoto: Vivienne Vincent/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

Mel je mnogo trošila i na odjeću, a u jednoj večeri mijenjala je odjeću čak sedam puta te je angažirala najbolje stiliste.

Skupo su je stajali i bivši parteri. Naime, razvod s Jimmyjem Gulzarom 2000. godine koštao ju je oko 2 milijuna dolara. Isplaćuje ga još i danas, a na bivšu je trošio i Belafonte.

Glazbenica je i zbog neuspješne solo karijere novac bacila u vjetar. Mnogo novca potrošio je i filmski producent Belafonte na svoje propale poslove.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...