Obavijesti

Show

Komentari 0

Melek pomaže Sabriju da pobjegne i on odlazi iz konak

Melek pomaže Sabriju da pobjegne i on odlazi iz konak
5

Međutim, Kasim ga po povratku s tržnice ugleda i kreće za njim, no Sabri mu ipak uspijeva pobjeći. Ipak, policajac Oguz dobiva obavijest da je Sabri viđen u gradu

VIDEO

Niti sedam dana nakon Firatove smrti tuga u Konaku nije ništa manja. Majka Kadrije izlazi iz svoje sobe i priprema sve za dolazak hodže i čitanje Kur˙ana u sjećanje na Firatovu smrt. 

Ogorčena je na Kendala koji odlazi po dijete i koji želi taj događaj pretvoriti u veliko slavlje u vrijeme kada konakom vlada žalost zbog Firatove smrti.

Melek pomaže Sabriju da pobjegne i on odlazi iz konaka. Međutim, Kasim ga po povratku s tržnice ugleda i kreće za njim, no Sabri mu ipak uspijeva pobjeći. Ipak, policajac Oguz dobiva obavijest da je Sabri viđen u gradu i pokreće istragu da ga se pronađe u što kraćem roku. Ebru, shrvana zbog Firatove smrti, prisjeća se u njegovoj radionici čemu ju je on sve podučio. 

Na putu do bolnice, Kendal svraća do Narin i tješi je da ona ničemu nije kriva te da jedini krivac jeste Ebru nakon čijeg se dolaska u Konaku sve promijenilo na gore. Poziva Narin da se vrati u Konak i da dođe vidjeti njegova sina. Ona ipak odlazi u radionicu gdje se suočava sa Ebru. Ondje Ebru govori Narin da čak i Baran bježi od nje, a Narin čuvši to doživljava pomračenje uma, uzima nož i ubada Ebru. Shvativši što je učinila, bježi iz Firatove radnje i ostavlja ozlijeđenu Ebru da leži na tlu. Srećom, Baran pronalazi ranjenu Ebru i poziva prvu pomoć.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U međuvremenu, Oguz odlazi u konak i suočava Kendala s činjenicom da zna kako je Narin uzela njegov tespih iz Firatove kuće. U to vrijeme Narin naziva Kendala govoreći mu kako misli da je ubila Ebru. Šokiran, on brzo odlazi k Narin koja mu objašnjava kako se nemili događaj zbio. Kasim je sumnjičav i misli da iza Firatove smrti leži neka tajna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje