Obavijesti

Show

Komentari 60

Milan Popović prijavio Severinu zbog zanemarivanja djeteta

Milan Popović prijavio Severinu zbog zanemarivanja  djeteta
1

Na moje poruke ne odgovara. Kad sam povezao više činjenica, shvatio sam da je nestala, rekao je Popović. Seve ga više ne želi vidjeti i zato ne želi biti prisutna kad vraća sina

VIDEO

Milan Popović (50) rekao je zagrebačkoj policiji da njegov sin Aleksandar (4) nije bio u stabilnom zdravstvenom stanju kad ga je pretprošlu srijedu uzeo od njegove majke, pjevačice Severine Kojić (44).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:19

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Podignuo sam kaznenu prijavu protiv Severine zbog zapostavljanja djeteta. Nadam se da će nadležne institucije ispitati sve ono o čemu govorim jer za to postoje svi dokazi - rekao je za Blic srpski milijarder. Kako doznajemo, Popovića je Severina mailom obavijestila da je dječak bolestan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:12

- Naše dijete nije odvela u vrtić već mjesec dana. Na moje SMS-ove ne odgovara. Kad sam povezao više činjenica, shvatio sam da je majka našeg sina jednostavno nestala - izjavio je Milan RTL televiziji u utorak ispred zagrebačke policije.

Tražila je pomoć policije

S obzirom na to da je protiv nje pokrenuo 32 postupka, kao i da ga je Centar za socijalnu skrb prijavio za obiteljsko nasilje, odvjetnici su savjetovali pjevačicu da s ocem njihova djeteta komunicira isključivo mailom.

Policija je zbog Popovićevih navoda pokucala na vrata Severini. Ubrzo su zvali Popovića da majci vrati dijete jer je to trebao učiniti isti dan kad ga je i uzeo, kako piše u sudskoj odluci. On im je odgovorio da će se konzultirati s odvjetnicima i dječaka nije vratio majci. Kad je Kojić saznala da je Milan njihova sina odveo u Srbiju, uznemirena majka otišla je na policiju. Srpskog milijardera prijavila je za nepoštovanje presude o viđanju i primopredaji njihova djeteta. 

Pjevačici je dosta Popvića

Sina majci nije vratio deset dana, pa je pjevačica Milana prijavila za kršenje sudske presude o viđanju djeteta

Popović je policiji rekao da je problem u pjevačici do koje ne može doći pa ne zna kome da vrati dijete. Popović inzistira da Severina bude prisutna kad vraća sina, iako u presudi piše da ga treba vratiti na majčinu adresu. Smeta mu što mu vrata otvara Severinin suprug Igor, majka Ana ili dadilja. Splićanka bivšem partneru ne želi otvoriti vrata jer je nakon svega izgubila strpljenje pa ga izbjegava vidjeti oči u oči.

- Cijelo vrijeme sam obavještavao Severinu gdje smo i predlagao joj da u svakom trenutku može doći k sinu - rekao je Milan, koji je dječaka na kraju u ponedjeljak vratio baki Ani. 

Odvezao ga u Beograd

Severina deset dana nije znala gdje joj je sin. Pjevačica i Milan Popović bore se za sina Aleksandra već tri godine, koliko su na sudu. Na ročištu u utorak na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu nisu se pojavili, nego su poslali odvjetnike. Pjevačica je zatražila izuzeće sutkinje Marine Parać Garme jer sumnja u njezinu nepristranost. Srpski milijarder taj je dan bio na policiji i davao iskaz kako bi objasnio zašto nije vratio dijete majci. Osim što je Alesandra privatnim avionom odvezao u Beograd, dane su provodili i u njegovoj zagrebačkoj rezidenciji. Milijarder je kupio kuću nedaleko od Severinina zagrebačkog doma.

- Severina ne namjerava u medijima razgovarati s Milanom Popovićem niti obrazlagati njegove laži. Nakon što ga je ostavila, on joj se prijetio da će je uništiti i da će u javnost davati svakakve laži kako bi je diskreditirao kao majku i kao osobu - rekao je njezin menadžer Tomica Petrović. Dodao je da je Popović protiv nje i njezinih bližnjih podigao tridesetak tužbi i sve ih izgubio, a to radi kako bi Severini oduzeo dijete:

- Broj tužbi se povećao nakon što se Severina udala za Igora. To i dalje dokazuje da Milanu nikad nije bilo stalo do interesa djeteta.

‘Severina je hrabra i bori se za sina’

Prijatelji pjevačice kažu da se Severina hrabro nosi s cijelom situacijom, a jedino što je brine je dobrobit djeteta. Dosta joj je povlačenja po sudovima s Milanom i nada se da će se ta trakavica što prije završiti kako bi se posvetila obitelji i karijeri. Milan je protiv nje i suradnika podignuo tridesetak tužbi.

Popović Aleksandra odveo u zoološki vrt

Milana su u petak vidjeli s dječakom u zagrebačkom zoološkom vrtu. Kupio mu je igračke koje je dječak poželio. Aleksandra je majci trebao vratiti pretprošle srijede, no on ga je u nedjelju privatnim avionom odvezao u Beograd, gdje živi. Pjevačici je dijete dovezao tek u ponedjeljak nakon poziva policije.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden