Obavijesti

Show

Komentari 71

Žužin udovac: 'Gordana me pomlađuje pa sam zato online'

Žužin udovac: 'Gordana me pomlađuje pa sam zato online'
3

Milorad Ronkulin se ljuti što na njegovu omiljenom trgu nema pametnih klupa pa svoju djevojku Gordanu Friščić šalje u kafić da mu napuni bateriju računala

VIDEO

Moj Milki ima puno talenta i potencijala, zbog čega si je nabavio laptop i tablet. Pokazujem mu kako funkcioniraju moderne tehnologije, rekla je Gordana Friščić.

Djevojka Žužina udovca Milorada Ronkulina (97) svakog dana vodi ga u šetnju zagrebačkim Cvjetnim trgom. Kad se, kako mu Goga tepa, Milki umori, zasjednu u hladovinu te izvade svoje tehnološke igračke. Umirovljeni sudac poželio je i u 98. godini ostati mentalno vitalan, zbog čega će se, tvrdi, priključiti programu cjeloživotnog učenja.

- Guglaj Milki, guglaj - tepa mu fatalna Goga, koja je skrivala fra Nimca od policije u svojem stanu, a Ivu Sanadera od novinara u automobilu. Njezin Milki, objašnjava Goga, još nije pokazao interes za uključenjem na društvene mreže. Ronkulin kaže da se ljuti kad se baterija na prijenosnom računalu isprazni pa moli svoju djevojku da skokne do obližnjeg kafića gdje ga ušteka u struju.

- Kad bi se ovdje postavile pametne klupe na kojima bih mogao puniti svoje gadgete, surfao bih internetom cijeli dan. Ovako moram svako malo tražiti Gogu da trči po gradu i traži utičnicu - kaže Ronkulin.

Osim što održava mentalnu vitalnost, Ronkulin, hvali se, svakog jutra radi vježbe. U šetnju odlazi dva puta na dan i jako pazi na prehranu. Hvali se da se pomladio otkako se zaljubio pa fatalnoj Gogi poklanja cvijeće i slatkiše, a prije nekoliko mjeseci kupio joj je zimske čizmice.

- Udovoljavam joj koliko mogu. Što Gordana meni kaže, ja je poslušam. Volim se družiti s njom. Samo sam nesretan što mi je to donijelo puno problema - rekao je Milorad. Umirovljeni sudac živi s rođakinjom Senkom koja brine o njemu od 2012. Prije nekoliko mjeseci se ražalostio jer mu Centar za socijalnu skrb želi oduzeti radnu sposobnost.

To znači da Ronkulin ne bi mogao raspolagati svojom mirovinom niti se vjenčati s Gordanom, umirovljenom školskom pedagoginjom.

Žuži vjenčanje dočekala na akupunkturi

Ronkulin je Žuži Jelinek odveo pred oltar 2001., a njoj je to bilo peto vjenčanje. Omiljena Titova šnajderica hvalila se kako se za svadbu pripremala na akupunkturi, a svadbeni kostim bež boje sama si je skrojila od fine svile.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...