Obavijesti

Show

Komentari 2

Mogu li Arsen i Željan svojim 'seksi zadatkom' do desetke?

Mogu li Arsen i Željan svojim 'seksi zadatkom' do desetke?
5

Večerašnji zadatak upakiran je u deset košara punih namirnica, ali s različitim temama - divlje, pitomo, brzo, sporo, ljuto, blago, posno, seksi te obično i egzotično

VIDEO

U današnjem zadatku natjecatelji showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' kuhaju jelo od namirnica koje su dobili u deset košara, a svaka košara ima zanimljivo ime koje daje naslutiti što je u njoj – u košarici 'divlje' glavna namirnica je prepelica, zec u košarici 'brzo', puževi u košarici 'sporo', a konjetina u košarici 'egzotično'.Košaricu s hlapom, kao 'seksi' namirnicom, uzeli su si najstariji natjecatelji, Arsen i Željan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:15

Natjecatelji su pokazali žiriju da znaju kuhati prema receptu koji si sami zadaju. No, danas će dokazivati koliko znaju i umiju biti kreativni kada su u pitanju nepoznati recepti i namirnice s kojima dosad nikada nisu radili. Večerašnji zadatak upakiran je u deset košara punih namirnica, ali s različitim temama - divlje, pitomo, brzo, sporo, ljuto, blago, posno, seksi te obično i egzotično. Svaki natjecateljski par dobit će jednu košaru zajedno s receptom kojeg se ne trebaju držati u potpunosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:15

Tako su Aleksandra i Kristijan dobili 'ljutu' košaricu s piletinom, kokosovim mlijekom, ananasom, algama i basmati rižom, a Moira i Zdravko 'blage' namirnice poput teletine i povrća. Natali i Hrvoje kuhat će s 'pitomim' namirnicama, među kojima je i crno pivo, Ozana i Katarina imaju 'divlje' prepelice, a Morena i Nina 'spore' puževe.

Zanimljive su košare i kod Ane i Tina (dobili su zeca) te Kristijana i Martina, koji prvi put u showu pripremaju konjetinu. Saznavši što će kuhati, Martin je poželio da se večerašnja emisija emitira u što kasnijem terminu kako njegova kći ne bi vidjela da njezin tata kuha jelo od njezine najdraže životinje.

I dok Sanja i Željko kuhaju 'običan' pašta-fažol, a Sara i Anna 'posne' sarmice od oborite ribe, definitivno najzanimljiviju košaricu dobili su splitski duo Arsen i Željan jer u njoj se nalazi 'seksi' hlap.

'Momci' će sve vrijeme provesti razmišljajući kako pripremiti hlapa, hoće li ga skuhati, ispeći ili poslužiti 'na sirovo'.

- Pažanina kod vas više ne smijemo slati. Previše ste uzbuđeni kada vam dođe vaš sugrađanin. Možete dobiti Željku ili mene, ali Pažanina više ne… Još kad znate da 'seksi' morate kuhati, i tako to. Sve mi je to čudno - nasmijao je Špiček cijeli studio svojim dosjetkama.

Mogu li 'seksepilni' Arsen i Željan do prve desetke u showu zahvaljujući hlapu? Doznat ćemo večeras u novom nastavku gastro showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 21:10 na RTL-u.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'