Obavijesti

Show

Komentari 36

Moira: S tatom Zdravkom sam išla na faks, ali on me prešišao

Moira: S tatom Zdravkom sam išla na faks, ali on me prešišao
3

NAJBOLJI PRIJATELJI Varaždinka Moira s ocem Zdravkom dijeli klupe na fakultetu, prijatelje i natjecanje u kulinarskom showu. Ukoliko bi osvojili nagradu, novac bi uložili u sebe

VIDEO

Natjecatelji RTL-ova showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' Zdravko Rogina (52) i Moira Rogina (27) otac su i kći, koje osim ljubavi prema kuhanju veže nesvakidašnji odnos. Zajedno su učili i dijelili klupe na fakultetu.

- S obzirom na to da je i bratu i meni trebao poticaj za školu, tata je, kao i obično, s puno elana uskočio u ulogu studenta te nas natjerao na učenje - kaže komercijalistica Moira. S članovima obitelji je išla na osječki Ekonomski fakultet, a otac je diplomirao prije nje.


- Na kraju smo mi njemu ispali prava podrška - smije se Varaždinka.

Obitelj Rogina prije dvije godine već je sudjelovala u kvizu 'Uhvati bingo ritam', gdje su pobijedili u tri epizode zaredom, a prijavio ih je Zdravko, baš kao i u kulinarski show.


- Tata obožava raditi gulaše i kobasice, a ja uz njega sve degustiram. U mojoj kuhinji najčešće se rade rižoti i kolači - kaže studentica. Dodaje kako nikad ne bi mogla pojesti fileke, a Zdravku je to jedno od omiljenih jela. Najveća podrška u showu su im majka Ljiljana (56), brat Vedran (35), njezin dečko David i bratova cura Iva.


- Vedranova cura je s najvećim uzbuđenjem čekala početak showa, a sad ga prate svakodnevno uz kokice i puno smijeha - kaže Rogina. Svoje neuobičajeno ime Moira duguje mami.


- Mama je jako htjela kćer još prije nego što sam se rodila. Odabrala je ime Moira, koje sam dobila po božicama kćerima Zeusa - kaže studentica. Ona i otac su nezaposleni, pa im je dobro došao angažman u kulinarskom showu. 


- Tatin hobi je branje gljiva, a ja volim druženje u prirodi. Prije smo oboje bili strastveni plesači folklora, a ja sam prije toga plesala i latinoameričke plesove, koje sve do danas nisam zaboravila - kaže Moira. S ostalim kandidatima bore se za titulu najboljeg amaterskog kulinarskog para i bogatu nagradu od 100.000 kuna.


- Ima više opcija što učiniti osvojenim novcem, ali sigurna sam da bismo ga pametno iskoristili i uložili u sebe - zaključuje složna obitelj Rogina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama