Obavijesti

Show

Komentari 2

Moore Zalepuginu nudio uloge, a Bojanu je pitao tko je šiša

Moore  Zalepuginu nudio uloge, a Bojanu je  pitao tko je šiša
1

BORIO SE S RAKOM Britanski glumac umro je u 90. godini u švicarskoj bolnici. Prije sedam godina zadnji je put bio u Dubrovniku, kojem se rado vraćao

VIDEO

Kratko i hrabro se borio s opakim rakom, no naš Roger nije uspio pobijediti, priopćila je glumčeva obitelj. Roger Moore preminuo je u švicarskoj bolnici u 90. godini. Prema vlastitoj želji pokopat će ga na privatnoj ceremoniji u Monaku. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:23

Glumac, koji je u sedam filmova igrao tajnog agenta Jamesa Bonda, od kraja osamdesetih rado je dolazio u Hrvatsku. Najčešće je svraćao u Dubrovnik, gdje je 2006. s glumicom Bojanom Gregorić kao UNICEF-ov ambasador prikupljao pomoć za djecu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Pamtim ga po tipičnom britanskom šarmu, kojeg je krasila cinična duhovitost. Bio mi je među omiljenim Bondovima - rekla je glumica. Bojana se prisjetila kako se počeo šaliti i prije nego što su se službeno upoznali.

- Čim me vidio, a tad sam nosila crvenu boju kose, pored Miše Mihočevića, upitao nas je, vješto skrivajući osmijeh, idemo li zajedno frizeru - rekla je Gregorić. Krajem šezdesetih Saša Zalepugin (86) susreo se s Mooreom u njegovu domu dok su radili intervju.

Ulovio ga: Početkom 60-ih godina Roger Moore se proslavio ulogom u seriji “Svetac”. Saša Zalepugin službenim putem nije mogao doći do njega, pa ga je presreo na dodjeli BAFTA nagrada i Moore je pristao dati intervju.

- Isprva su me uvjeravali u ministarstvu kulture kako je nemoguće dogovoriti s njim razgovor. No kad sam ga sreo na dodjeli BAFTA-e, krenuo sam ravno prema njegovu stolu, objasnio mu o čemu je riječ i on me pozvao k sebi sutradan - kaže bivši televizijski urednik i novinar. Nakon tog intervjua s glumcem se sreo još jednom u Dubrovniku, no nažalost nisu stigli otići na piće.

- Dugo smo kod njega doma razgovarali o kulturi, politici, životu i pili čaj. Šalio se da jako sličimo i predložio da će tražiti da ga zamijenim u nekim scenama bude li potrebno. Ostavio je snažan dojam na mene. Moore je bio jako jednostavan čovjek, neposredan i drag. Djelovao je kao da jedva čeka nekome pomoći, udovoljiti, razveseliti - zaključio je Zalepugin.

Ljubav na prvi pogled 

 U Dubrovniku je Moore posljednji puta bio 2010. kad je s kolegom Johnom Malkovichem zaigrao nogomet. Na fotografiji sa suprugom Kristinom Tholstrup.

Dobrotvor

Kao UNICEF-ov ambasador dobre volje pomagao je hrvatskoj djeci u borbi protiv nasilja i zalagao se za dojenje

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu