Obavijesti

Show

Komentari 27

Muke nakon 'Farme': Suzanu su htjeli ubiti i pljačkaju nas

Muke nakon 'Farme': Suzanu su htjeli ubiti i pljačkaju nas
3

Televizija Pink od Vukašinovića i supruge traži 625.000 kuna jer su ranije izašli iz 'Farme' zbog Suzaninih zdravstvenih problema. Oni, kažu, taj novac nemaju

VIDEO

Suzana (41) i Milić Vukašinović (65) napustili su srpsku 'Farmu' nekoliko tjedana prije kraja. Televizija ih je tužila i traži 625.000 kuna.

U javnosti se prva oglasila Suzana. Tražila je financijsku pomoć od prijatelja jer oni toliki novac, rekla je, nemaju. Potom se javio i suprug Milić Vukašinović. Očajan je upitao je li zbog poštovanja ugovora trebao čekati da Suzana s 'Farme' izađe s nogama naprijed.

- Suzana je alergična na sijeno i amonijak te ima niski tlak. Kad smo bili u štali, dobila je napadaje gušenja i srčane aritmije uz nesnosnu glavobolju. Zato smo noć proveli vani na hladnoći. Zaspala je pred jutro s vlažnim maramicama preko usta i nosa. Ljudi iz Pinkove produkcije gledali su to i nisu prstom maknuli - kaže Vukašinović.

Ignorirali njene bolove

Dodaje da je Suzana imala nesnosne glavobolje, danima je pila tablete, a Pinkova produkcija je tek osmi dan pozvala liječnike. Dijagnosticirali su, dodaje Milić, jake srčane aritmije i visoki tlak. Kad je ponovno trebala ići u štalu, oglušili su se na njegov zahtjev da joj daju poštedu, iako su drugi farmeri tijekom showa odbijali tamo odlaziti. 

- Rekli su da je liječnički nalaz upala grla i da može odbiti biti sluga uz kaznu od 625.000 kuna. Izašli smo jer je postojala realna mogućnost da Suzana ovoga puta doživi infarkt ili moždani udar. To znači da je producentica ‘Farme’ s predumišljajem pokušala ubiti Suzanu - kaže Vukašinović.

Putem Facebooka, Milić je tražio podršku prijatelja i obožavatelja 'Farme'.

Nude im besplatnu pravnu pomoć

- Dobili su ogromnu podršku na Facebooku i na Twitteru i to iz cijeloga svijeta. Napravili su grupe podrške i organizirali peticije da se obori Pinkova tužba. Imali smo i ponude da nam dodijele ugledne advokate bez plaćanja naknade. Hvala im - kazao je Vukašinović te dodaje da je pokušao stupiti u kontakt s vlasnikom TV Pink, ali bezuspješno. 

Bračni par sad ima mjesec dana iznijeti svoje argumente nakon čega će se pokrenuti sudski proces. 

- Ako je Pink voljan, može doći i do nagodbe van suda ili da, drugim riječima, oni odustanu od tužbe, u što sumnjam jer je suvlasnica Pinka Milica Mitrović, zajedno sa svojom desnom rukom, producenticom Farme Ninom Kovačević, pokazala patološku mržnju prema Suzani, valjda i zato što sam ja odbio sam ući u Farmu i pristao na to da budem samo sa Suzanom. Imale su priliku vidjeti kako izgleda kako se dvoje stvarno vole i kako to izgleda kad muškarac poštuje, voli i obožava svoju suprugu, što one nikada nisu doživjele - kazao je glazbenik. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao