Obavijesti

Show

Komentari 45

Muke u izolaciji: Romanu fali piva, a Marina mu prigovara

Muke u izolaciji: Romanu fali piva, a Marina mu prigovara
3

KAO STARI BRAČNI PAR Romano i Marina imali su prvu razmiricu. On je zamalo napustio BB kuću zbog piva. Neven Ciganović smatra da seksa neće biti jer je sve samo 'za show'

VIDEO

Moraš biti pristojniji prema drugima, ne možeš se tako ponašati, prigovarala je Marina Raguž (27) Romanu Obilinoviću zvanom Žorž (36). Nije joj se nimalo svidjelo kad joj je rekao da nema školu.
Pokisli Žorž joj se ispričavao, iako je ranije umalo napustio BB kuću kad mu je rekla da pretjeruje s alkoholom, odnosno pivom.

- Šta će meni tko govoriti koliko ću ja popiti, daj zovi ovoga, idem doma, pun mi je ku... više - ponavljao je Romano sebi u bradu. Marina je dotrčala za njim u sobu te ga pokušavala smiriti i odgovoriti od napuštanja Big Brother kuće.

- Samo sam ti rekla da ne pretjeruješ s alkoholom jer je ružno - rekla je manekenka u usponu bivšem nogometašu, koji održava travnjak na stadionu u Splitu.

- Kad sam ja pretjera u životu. Otkad sam doša, u petnaest dana popija sam deset pivi - iznervirao se Romano koji pivu ne pušta iz ruke i ne prestaje se hihotati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kad sam u čaši, uvijek mi je zabavno - kaže Romano.

Iako se se njim ne prestaje grliti i pipkati, Marina stalno Romanu postavlja granice gdje je može dirati. Ponavlja mu kako joj je on prijatelj i da nisu u vezi.

- Ti imaš svojeg momka, drži se njega, mene pusti da ločem - rekao joj je razočarano. Marina i Romano simpatiziraju se otkako su zajedno morali održavati vatru u dvorištu i dijeliti krevet.

- Normalno da se stisnete jedan uz drugog kad ti je hladno - ohrabrivao je Alen Romana.

Jurica Pađen rekao je nogometašu da je kralj i pravi džentlmen.

- Normalno stari, a kako bih drugačije sa ženama - pohvalio se splitski zavodnik. Kasnije je u ispovjedaonici rekao Velikom bratu da bi želio oženiti Marinu te da je uvjeren da bi i ona to učinila. Marininu zaručniku Saši Muheki njihova bliskost zasad ne smeta te joj slijepo vjeruje i voli je iako mu nije svejedno gledati ih zajedno pod plahtama.

- Sve je to igra, show, zna ona svoje granice. Razgovarat ćemo o tome kad izađe. Nisam joj to uzeo za zlo - rekao je Saša koji nosi Marininu sliku u novčaniku.

On ju je nagovorio da uđe u show kako bi ostvarila manekensku karijeru jer je dosad od zapaženijih revija nosila samo onu na Danima vjenčanja u Zagrebu. U slučaju da osvoji glavnu nagradu u “Big Brotheru”, Marina i Saša planiraju organizirati veliku svadbu. Zaprosio ju je na Badnju večer nakon polnoćke kleknuvši pred nju, a ona je pristala. Ispočetka je bila, kako je rekao Saša, nepristupačna, no ipak ju je osvojio.

Cigi: Seksa u BB kući neće biti jer svi stanari samo glume 

Stanari samo flertuju s gledateljima jer su svjesni da seks prodaje i da su u prethodnim sezonama afere dovele do finala, smatra društveni kroničar. Neven Ciganović kaže da simpatije između Marine i Romana nisu iskrene zato što ona u njemu vidi slamku spasa od ispadanja, a iz njega progovara alkohol. Cigi smatra da će i ovu sezonu pobijediti muškarac.

- Neka dobrica poput Kocke ili zgodni Fabio za kojega će glasati tinejdžeri - kaže Cigi.

Ciganovićeve komentare stanara 'Big Brothera' pogledajte na 24sata.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'
PLJUŠTE KOMPLIMENTI

Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'

Hajdukovac Leon Dajaku i njegova djevojka Leonie June u ožujku su dobili kćerkicu Navu, a nedavno je otkrila kako na nju utječe majčinstvo