Obavijesti

Show

Najluđi party samo za žene - show za pamćenje i smijeh

Najluđi party samo za žene - show za pamćenje i smijeh
6

Leptir kravata na isklesanom golom torzu prezgodnog frajera? Dođite u četvrtak u CineStar Zagreb (Branimir centar) na CineLady projekciju - i skinite mu tu leptirku!

Drage djevojke, žene, dame – u četvrtak ostavite svoje dečke i muževe do­ma! Imate savršen razlog za to jer vam CineStar na CineLady projekciji u Zagrebu donosi nešto potpuno novo, neočekivano, i opasno vruće!

Priuštite si večer samo za cure nakon koje ćete kući otići s osmjehom na licu. Onim zločestim…

U četvrtak, 2. srpnja u 20:30h, u CineStaru zagrebačkog Branimir centra počinje najluđa zabava za sve pripadnice ljepšega spola!

Pridružite nam se na CineLady projekciji filma Čarobni Mike XXL i prepus­tite se glazbeno-scenskom showu za pamćenje! Spektakularni muški plesači dolaze kako bi svojim savršenim tijelima i senzualnim pokretima zapalili at­mosferu i dokazali da najluđe zabave nisu rezervirane samo za ljetne provo­de na obali!

Dame, zaslužile ste da muškarci „plešu“ oko vas, a u četvrtak ćemo omogu­ćiti da uistinu i bude tako! Donosimo vam više od striptiza - vrhunski show uz DJ-a, light show, i seksi koreografije prezgodnih frajera!

Garantiramo vruću atmosferu, vruće iskustvo… a za nuspojave ne odgovara­mo :)

Broj mjesta je ograničen, zato požurite s kupnjom ulaznice za CineLady projekciju filma Čarobni Mike XXL! I ovoga ćete puta biti tretirane kao zvijez­de: svaka dama na poklon dobiva Nivea proizvode, časopis Graziu ili Ljepo­ta&zdravlje, osvježavajuća pića, a uz fenomenalni film o muškim striperi­ma darujemo vam i – muške stripere!

Zavirite na link niže i pogledajte kako će taj „samo-za-žene“ provod izgle­dati!

Jeste li spremne za XXL zabavu?

https://www.youtube.com/watch?v=1gLoVpuJuzU

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane