Obavijesti

Show

Komentari 121

Naoružana i opasna: Gabrijela voli motore, tetovaže i politiku

Naoružana i opasna: Gabrijela voli motore, tetovaže i politiku
5

U show 'Ljubav je na selu' Gabrijela Domenika Marijanović ušla je kao pojačanje kod Dine Blažine. Studentica prometa napravila je pomutnju te konkurentice Minelu i Denitu napravila ljubomornima

VIDEO

Gabrijela Domenika Marijanović (24) ušla je kao pojačanje u show 'Ljubav je na selu' i seksi izgledom očarala farmera Dinu Blažinu (22), kod kojeg je došla u Durlince kraj Karlovca.

Pokretanje videa...

00:13

- Ja sam djevojka koja obožava adrenalin. Volim aute i motocikle, a treniram karate, borilačku vještinu K1, gimnastiku i akrobatski rock’n’roll - kaže Brođanka koja živi u Rijeci.

Ondje redovito studira cestovni promet, a radi kao PR menadžerica disko klubova te organizira partyje i razne evente. U rijetko slobodno vrijeme uživa vozeći motocikle, a zadnje je vozila motocikl Yamahu R6.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Dino me je privukao jer vozi motocross. On je profil dečka kakvog zamišljam u budućnosti - kaže Slavonka. Osim adrenalina, voli i tetovaže, a iznad bokova ima istetovirana dva pištolja.


- Tetovaže predstavljaju ljubav prema oružju i samopouzdanje. Povezane su s karateom i borilačkim vještinama. Simbol su moći i ustrajnosti - kaže Gabrijela.

Dodaje kako nema više tetovaža, ali ima u planu napraviti još nekoliko koje će se nadovezati na pištolje. Oružje joj je još jedna poveznica s farmerom Dinom jer on, osim što je po zanimanju strojobravar, radi u tvrtki koja izrađuje pištolje. Brođanka se jedno vrijeme bavila prodajom skupocjenih automobila i polovnog njemačkog pokućstva.


- Kako sam redoviti student, nalazim i radim poslove preko student-servisa. Tako sam se bavila s tim i lani - kaže Marijanović.

Svestrana studentica se 2009. natjecala za Miss Brodsko-posavske županije i osvojila titulu Miss fotogeničnosti. Atraktivan izgled i dobru liniju, kaže, duguje genima i tome što je stalno u pokretu i radi.


- Nemam poseban recept. Jako puno radim i treniram. Ne odričem se baš ničega, nego živim život, a glavni životni moto je ‘carpe diem’, odnosno ‘iskoristi dan’ - kaže Slavonka.

Uz studiranje, zanima je i politika pa je aktivna članica HDZ-a. O bivšim dečkima ne voli pričati, ali voli muškarce koji imaju cilj u životu.

Najviše volim muškarce koji nemaju problema s egom, jasno znaju što žele od života i imaju zacrtane ciljeve, kaže studentica Gabrijela.
Kaže kako joj je Dino interesantan jer je sposoban, vrijedan i inteligentan.


- On je jako lijepo odgojen dečko i pravi džentlmen. Intelektualno je puno zreliji od svojih vršnjaka - kaže Brođanka. Kad je došla na njegovo imanje, neugodno je iznenadila preostale natjecateljice, Tuzlanku Minelu Ibrakić (18) i Karlovčanku Denitu Frketić (23). Postale su ljubomorne na novu i atraktivnu konkurenticu.

- Njihova reakcija je bila očekivana i očita jer me nisu očekivale, a ostale detalje ćete vidjeti na televiziji - smije se Gabrijela. Osim 'Ljubavi na selu' bila je i kandidat za regionalni 'Big Brother' 2015., ali u kuću nije ušla.


- Nisam si mogla priuštiti reality show u tom terminu jer sam redoviti student - kaže Slavonka. Iz istog razloga je zakasnilo njezino ljubavno pismo Dini i u ovom showu. Gabrijela je vlasnica brojnih medalja, a 2008. je bila proglašena perspektivnom sportašicom karatisticom za Brodsko-posavsku županiju.


- Osvojila sam brojne diplome za osvojeno prvo mjesto u akrobatskom rock’n’rollu te gimnastici - kaže Marijanović. Stariji brat i ostatak obitelji su ponosni na njezine fakultetske i sportske uspjehe.

- Moja obitelj zna da sam ja borac i da ću sve napraviti kako bih ostvarila svoje ciljeve i postigla sve što želim u životu - zaključuje Gabrijela.

Njezin odabranik iz showa Dino kaže da traži srodnu dušu koja može pratiti njegov tempo, a uskoro ćemo vidjeti je li to Gabrijela ili neka od djevojaka koje su prilično iznenađene njezinim dolaskom.

Dino voli motociklistice koje su vrijedne

Kad sam vidio Gabrijelu, prvo sam zamijetio duge nokte i kratku suknju što nije prikladno za rad na farmi, smije se Dino. Dodaje kako mu se Gabrijela sviđa jer vozi motocikl, a takve djevojke mu ‘leže’. Dinina najdulja veza trajala je godinu dana.

 

Osvojene medalje i lenta za ljepotu

Svestrana studentica je bila Miss fotogeničnosti 2009. na izboru za Miss Brodsko-požeške županije. Ponosna je vlasnica brojnih medalja i diploma osvojenih za karate i gimnastiku. Za sebe kaže da je borac i što god si zacrta, upornošću dolazi do ciljeva u životu.

 

NE PROPUSTI: 
Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 121
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'