Obavijesti

Show

Komentari 46

Napokon se rastali: Depp mora Amber isplatiti 49 milijuna kn

Napokon se rastali: Depp mora Amber isplatiti 49 milijuna kn
1

Nakon mnogih međusobnih optužbi i podmetanja holivudski par konačno se i službeno rastao. On njoj mora isplatiti milijune koje je ona rekla uplatiti u humanitarne svrhe

VIDEO

Buran razvod Johnnya Deppa (53) i Amber Heard (30) završio je u petak sporazumom po kojem će Depp svojoj bivšoj ženi isplatiti sedam milijuna dolara (49 milijuna kuna).

Time je završen još jedan medijski izuzetno praćeni raspad veze dviju holivudskih zvijezda, nakon optužbi Heard o Deppovom navodnom obiteljskom nasilju i njegovim protuoptužbama o financijskom ucjenjivanju.

Reuters/Pixsell

Heard je zatražila rastavu u svibnju prošle godine, nakon 15 mjeseci braka, te odmah potom dobila privremenu sudsku zaštitu od Deppa. U zahtjevu za rastavom optužila je Deppa za nasilje u vezi, koje je kulminiralo u svibnju, kada joj je poznati glumac navodno bacio mobitel u lice i razbio nekoliko stvari u njezinu stanu.  

Deppov odvjetnik odbacio je optužbe ustvrdivši da se Heard pokušava preko lažnih optužbi financijski okoristiti.

U sklopu nagodbe o razvodu, Heard je odustala od zahtjeva za stalnom sudskom zaštitom od Deppa i povukla tužbu koju je podigla protiv Deppova prijatelja, komičara Douga Stanhopea, jer je objavio članak u kojem ju je optužio za ucjene i manipulacije tijekom brakorazvodne parnice.

DPA/Pixsell

Dokumenti o razvodu pokazuju da će Depp zadržati vlasništvo nad brojnim nekretninama, uključujući one u Los Angelesu i Parizu, te svoj privatni otok na Bahamima. Također će ostati vlasnikom zbirke od više od 40 vozila, u kojoj su oldtimeri i kolekcija motocikala.

Heard će pak zadržati svoja dva psa, Pistol i Boo, koji su se našli u središtu skandala 2015. godine kada ih je glumica pokušala prošvercati u Australiju bez poštivanja zakonske procedure o boravku u karanteni.

Heard je najavila da će sedam milijuna dolara, koje će dobiti od Deppa, podijeliti Američkoj udruzi za ljudska prava i Dječjoj bolnici u Los Angelesu. Zasad joj je Depp isplatio 200.000 dolara, a ostatak će dobiti tijekom godine, i to od novca koji će Depp zaraditi na idućem filmu - novom nastavku 'Pirata s Kariba', te od prodaje dijela svojeg vlasništva.

Pierce O'Donnell, odvjetnik Amber Heard pozdravio je sporazum o rastavi braka kao 'veliki dan' za svoju klijenticu dodajući kako je razvod 'sve što je Amber željela, a sada je to ostvarila'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...