Obavijesti

Show

Komentari 46

Naša misica do suza je ganula šeficu izbora za Miss svijeta

Naša misica do suza je ganula šeficu izbora za Miss svijeta
2

ONA JE SUPERTALENT Miss Hrvatske svojim se glasom plasirala u top deset, a otkrila je i sve detalje priprema za natjecanje za Miss svijeta u Washingtonu

VIDEO

Ne mogu vjerovati da sam ušla u top deset najtalentiranijih misica. Još sam uzbuđena i još mi nije došlo do glave. Stalno dobivam poruke, pa ne mogu izdvojiti najdražu čestitku. Sve su mi podjednako drage, kaže nam Miss Hrvatske Angelica Zacchigna (22).

Ljepotica iz Dajla kraj Novigrada u Istri ušla je u top 10 najtalentiranijih misica na svjetskom izboru za Miss u Washingtonu. O pobjednici će odlučivati gledatelji. Ako pobijedi, plasirat će se direktno u finale, odnosno bit će među 20 najljepših djevojaka.

Croatia - Talent Preview

Posted by Miss World on 30. studenoga 2016

- Imam jaku konkurenciju. Nadam se da će cijela Hrvatska glasati za mene - kaže Angelica. Žiri je osvojila pjesmom “Natural Woman” Arethe Franklin. Na prethodnom natjecanju, kad je ušla u top 20 najtalentiranijih, uspjela je rasplakati Juliju Morley, šeficu svjetskog izbora za Miss, koju je dirnula svojim glasom.

Can't believe it! I'm in the top 10 for the talent!!!!! ❤🎊🎉 #MW2016 #missworld #missworld2016

Posted by Angelica Zacchigna on 5. prosinca 2016

- Čudesno, ovako nešto nismo dugo doživjeli i nakon toliko godina možemo reći da smo opet na vrhu natjecanja ljepote - kažu iz naše direkcije. Zacchigna je ponosna i sretna jer je vratila Hrvatsku u vrh izbora.

- Dat ću sve od sebe da nešto postignem. I ovo je za mene uspjeh - kaže Zacchigna.

Studentica je jazz pjevanja na konzervatoriju 'Giuseppe Tartini' u Trstu. Bavi se pjevanjem, plesom i glumom. Rođena je u Trstu, no s obitelji živi u Dajli kraj Novigrada u Istri, gdje se bavi iznajmljivanjem apartmana. Na pripremama u Washingtonu provela je deset dana, a gdje će biti i finalni izbor 18. prosinca.

Cijeli članak pročitajte sutra u tiskanom izdanju 24sata. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...