Obavijesti

Show

Komentari 5

Nema panike: Zvijezde koje su priskočile u pomoć fanovima

Nema panike: Zvijezde koje su priskočile u pomoć fanovima
1

Iako se zvijezde susreću s mnoštvom obožavatelja gdje god da krenu, katkad se može učiniti da im nije stalo do svakog od njih. No ove slavne 'face' dokazale su da im je dobrobit obožavatelja važna

VIDEO

Jared Padalecki i Jensen Ackles

Zvijezde serije 'Supernatural' imaju vjernu vojsku obožavateljica zbog kojih serija traje već 12. sezonu. Jared i Jensen s fanovima komuniciraju često preko društvenih mreža, a svako malo organiziraju i službena druženja s obožavateljima.

Tako je jednom, dok su predstavljali nove epizode, jedna od obožavateljica imala pitanje za njih no nije mogla izgovoriti ni rečenicu jer je imala napadaj panike. Glumci su se zabrinuli te kada su vidjeli da je stvar ozbiljna, pohitali su do obožavateljice te je zagrlili. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ed Sheeran 

Pjevač koji je poznat po tome da usrećuje svoje obožavatelje, a posebno one kojima je najviše potrebno, primijetio je tijekom svog koncerta djevojku u publici kojoj je pozlilo. Obožavateljica je imala napadaj astme, a Ed je zaustavio cijeli koncert i pozvao tim liječnika i zaštitara da djevojci pomognu. Na snimci koja se pojavila na internetu vidi se da je Sheeran htio sići s pozornice, ali mu zaštitari nisu to dopustili.  

Angelina Jolie 

Glumica je bila gošća u jednoj televizijskoj emisiji, a ispred studija skupilo se mnoštvo obožavatelja koji su čekali da im glumica potpiše autogram. No Angelina je zamijetila obožavateljicu koja je sjedila na podu jer je imala napadaj panike. Jolie joj je prišla, zagrlila je te je s njom snimila selfie. Tescha je kasnije svoju priču objavila na društvenim mrežama te je rekla da Angelina nije htjela otići dok nije bila uvjerena da joj je bolje. 

 

Adam Levine (Maroon 5)

Tijekom susreta s njegovim najomiljenijim bendom, Christopher Warner, dječak s Dawnovim sindromom doživio je napadaj panike te se legao na pod. Kada je pjevač Adam Levine to vidio, legao se kraj dječaka, zajedno sa ostalim članovima benda. Društvo je tako ležalo na podu i pričalo, sve dok se Christopher nije umirio. 

 

Harry Styles

Kada ga je ugledala iza pozornica nakon koncerta, obožavateljica člana grupe One Direction počela je plakati i hiperventilirati. Pjevač joj je odmah prišao, primio je za ruku te ju zagrlio. 

 

 

 

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama