Obavijesti

Show

Komentari 183

'Nemeš je 'papak' i Marijanina igračka, sve mi je to odvratno'

'Nemeš je 'papak' i Marijanina igračka, sve mi je to odvratno'
10

Antonija je Velikom Bratu u ispovjedaonici rekla da bi ona bacila vjenčani prsten da je na Marijaninom mjestu. Misli da će se Marijana vratiti suprugu kad show završi

VIDEO

Nemeš se ponaša kao najveći 'papak', a Marijana ga ne shvaća ozbiljno već se prema njemu ponaša kao prema svojoj igrački, rekla je Antonija Velikom Bratu u ispovjedaonici te  je dodala kako i ostali stanari misle isto. Sigurna je da Marijana nakon izlaska iz kuće ne planira biti s Nemešom.

- Vratit će se svom mužu jer ga često spominje. Stalno govori kako je imao razumijevanja za nju i kako je bio najbolji. Meni je to odvratno - rekla je Antonija kojoj je teško biti u Marijaninom društvu jer ima loše mišljenje o njoj. 

- Da sam ja na njezinom mjestu, bacila bih vjenčani prsten - zaključila je Antonija. 

Brendon urinirao u plastičnu flašu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jutro nakon momačke, Nemeš je pored svog kreveta pronašao plastičnu flašu u koju je urinirao Brendon tijekom momačke večeri na kojoj on nije mogao sudjelovati. Iako je Veliki Brat onima koji nisu sudjelovali na momačkoj dopustio odlazak na wc iz spavaće sobe u kojoj su boravili dok su se ostali zabavljali, Brendon to ipak nije učinio. Nemeša je pronađena flaša jako uzrujala pa se derao na Brendona i zahtijevao od njega da flašu makne od njegovog kreveta što prije. Ostali ukućani također su šokirani njegovim ponašanjem.

Trzavice između Brendona i Nemeša su se nastavile i ostatak dana. 

- Nemeš je za mene nebitan, 'fejk', nedovoljan. Jako loše glumi i zbog toga me iritira svojim prisustvom. I ima ružne noge - rekao je Brendon Velikom Bratu u ispovjedaonici nakon što mu je Nemeš sakrio sliku za vrata od pušione. 

Kraljevsko vjenčanje

Stanari su odradili i svoj tjedni zadatak, kraljevsko vjenčanje. Dvorište kuće bilo je preuređeno, a stanari su u vjenčanju uživali. Nakon što su Kate i William, to jest, Soraja i Nirmal izmijenili zavjete, otplesali su prvi ples, a kasnije su im se pridružili i ostali stanari. Marijana i Nemeš su plesali, grlili i ljubili se.  

Nirmal je tijekom vjenčanja primjetio da se Brendon 'nabacuje' Marijani i to je ispričao Bojani koja je sigurna kako to Brendon radi namjerno.

- On nije naivan. To radi kako bi ostao u kući - zaključila je Bojana. 

Tijekom vjenčanja gost u kući bila je voditeljica Katarina Šišmanović koja je nakon svog odlaska u kući ostavila kartice na kojima je pisalo što treba govoriti. Stanari su kartice pomno proučili i sa njih saznali da su nominacije ovog tjedna bile lažne te da u nedjelju nitko neće napustiti kuću. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 183
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...