Obavijesti

Show

Komentari 0

Nenad Ninčević otkrio sudbinu 'ukletog' splitskog mjuzikla

Nenad Ninčević otkrio sudbinu 'ukletog' splitskog mjuzikla
2

Jedan od naših najpoznatijih skladatelja, Nenad Ninčević, u studiju 24sata progovoro je o svojoj dugoj i uspješnoj karijeri, domaćoj estradi, novom projektu te sudbini mjuzikla 'Naša bila štorija'

VIDEO

Nenad Ninčević (55) potpisuje neke od najpoznatijih pjesama domaćih zvijezda kao što su Oliver Dragojević, Mišo Kovač, Jasmin Stavros, Tony Cetinski, Goran Karan, Zorica Kondža i mnogi drugi. 

Skladatelj i tekstopisac te član izvorne postave grupe Tutti Frutti Band napisao je i mjuzikl 'Naša bila štorija' s Goranom Karanom.

U mjuziklu, najavljeno je, će glumiti Poznati Splićani poput Severine, Danijele Martinović, Giuliana, Arijane Čuline i Gorana Karana. Spot za dvije pjesme iz mjuzikla, 'Sta je svit' i 'Ispovid' već imaju svoje glazbene spotove, no mjuzikl već sedam godina nije doživio svoju premijeru na kazališnim daskama. 

Razgovor s Ninčevićem u studiju 24sata pogledajte ovdje: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Skladatelj i tekstopisac Nenad Ninčević: Tražim pjevača da opet okupimo Tutti Frutti! Voditeljica: Ana Lukiček

Posted by 24sata on 17. siječnja 2017

 

 

Tekstopisac se pridružio Ivanu Zaku, Miroslavu Rusu i Enesu Kiševiću u 'Stihomaniji', natjecanju u kojem će oni kao članovi žirija učenicima osnovnih i srednjih škola ocjenjivati pjesme. 

- To mi je predivna inicijativa Večernjeg lista i Ivana Zaka. Što klinci mogu ljepše raditi nego svoje misli staviti na papir - rekao je Ninčević. 

Glazbenik je komentirao i glasine o ponovnom okupljanju  Tutti Fruttija. Iako je često, kaže, razmišljao u tome, to je veliki pothvat te se boji da ne razočara vjerne obožavatelje. 

- Možda sam prestar ja za to. Nisam star za napisati lijepu baladu, ali jesam za provesti je u djelu - rekao je slavni tekstopisac. Najdraža vlastita pjesma mu je i dana danas, priznaje, 'Stvari lagane' Tutti Fruttija jer se na nju uvijek naježi. 

Što se tiče domaće estrade, Nenad smatra da stvari idu na bolje, te da radiji 'vrte' kvalitetnije pjesme. 

- Ja sam protiv instant pjesama, ne voli lošu glazbu i spotove u kojima se žene svlače jer više nemaju što niti svući - kazao je Nenad. 

Komentirajući sporni tekst pjesme koju je otpjevala Jelena Rozga 'Moderna žena', Nenad smatra da će značenje riječi najbolje objasniti autorica Vjekoslava Huljić,

- Ona je napisala gomilu kvalitetnih pjesama, treba to nju pitati. Obožavam Vjekoslavu, draga mi je prijateljica, ona će najbolje znati zašto je to napisala - smatra Ninčević. 

Na kraju, tekstopisac je otkrio i sudbinu mjuzikla 'Naša bila štorija'. 

- Jutros smo imali sastanak. Dogovor je da odradimo tri promotivna koncerta u travnju koja će predstaviti mjuziklu. Nakon toga ćemo ga dati glumcima koji to znaju izvesti - otkrio je Nenad te dodao da su odustali od zvjezdani postave. 

- Mjuzikl će pokazati kako izgleda sedam godina rada i produkcije, neće vam biti žao što ste toliko čekali kada ga vidite - smatra Ninčević. 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'