Obavijesti

Show

Komentari 16

Nesretna sličnost: Pretukli ga jer izgleda kao Shia LaBeouf

Nesretna sličnost: Pretukli ga jer izgleda kao Shia LaBeouf
1

Mario Licato (26) sišao je iz vlaka podzemne željeznice u New Yorku, gdje ga je dočekala šaka poludjelog mrzitelja Shie LeBeoufa. Mario se od siline udarca stropoštao niz stepenice

VIDEO

Nisam uopće ništa vidio, samo šake. Pao sam niz stepenice i probudio sam se u vlastitoj krvi, prepričao je Mario, koji se te večeri zaputio na koncert u njujorškom Manhattanu. 

Nepoznati napadač udario je Licatoa ravno u lice te se zaderao: 'To je zato što izgledaš kao Shia LeBeouf!'. 

Prolaznici su uočili napadača dok je bježao te su pomogli Mariju da se popne uz stepenice i nazvali su hitnu pomoć. Mario je završio s masnicom na oku te nekoliko šavova na nosu. 

- Puno su mi puta rekli da izgledam kao Shia, ali me nikada zbog toga nisu udarili - kazao je Licato, koji se bavi digitalnom umjetnošću. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Baš me zanima što mu je Shia napravio. Možda mu se nije svidjelo posljednje LaBeoufovo djelo - rekao je nesretni Mario.

Napadnutom Licatou javio se i sam Shia LaBeouf (29) te mu je ostavio poruku na telefonskoj sekretarici. 

- Upravo sam pročitao da te netko udario jer izgledaš kao ja. Jako mi je žao. Ali shvaćam, to se i meni događa - poručio mu je glumac, koji je, prema riječima Marija, zvučao jako zabrinuto i tužno. 

- Da sam sad u New Yorku, donio bih ti juhu. Tako mi je žao što su ljudi toliko ludi. Ovo ti je moj broj telefon, nemoj ga nikome davati. Nazovi me, htio bih pričati s tobom i šaliti se na račun ovog incidenta. Možda postoji dobra strana ovoga. Drži se - zaključio je Shia. 

LaBeouf glumio je u mnogim svjetskim kino hitovima, uključujući i 'Transformerse', ali je posljednjih godina poznatiji po svojim neobičnim i bizarnim umjetničkim djelima. Prošle godine je, na primjer, proveo tri dana u njujorškom kinu, gledajući sve svoje filmove po kronološkom redu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje