Obavijesti

Show

Komentari 70

'Nešto kemijaju': Taktiziranjem su završili s kilogramima viška

'Nešto kemijaju': Taktiziranjem su završili s kilogramima viška
17

U večerašnjoj epizodi 'Života na vagi' kandidati su imali izazov, nazvan 'Izbaci konkurenciju', u kojem imaju priliku osvojiti prednost od dvije kile na idućem vaganju

VIDEO

Natjecatelji su igrali u parovima i morali su što prije napuniti stupove s 20 automobilskih guma i to onom paru za kojeg smatraju da im je najveća konkurencija. 

Kandidati su se podijelili u parove i to ponovno kao da su u svojim starim timovima - Katarina i Vedran, Leonardo i Darjan, Gabi i Ana te Neven i Krolo.

Gabi i Ana su na kraju pobijedile te tako dobile dvije kile prednosti na vaganju, a dečki su priznali da su im malo popustili u natjecanju.

- Ipak moramo cijeniti i čuvati naše žene u showu - rekao je Neven pri završetku. 

Nakon izazova uslijedio je mali odmor gdje je Leo ponovno posjeo Nevena ne bi li ga pitao što je odlučio vezano za njegov prijedlog da uđe u njihov mali 'savez'.

- Možda ćete biti u prednosti - rekao mu je Neven kratko te poslije otkrio da će morati napustiti show zbog poslovnih obveza pa da će ipak biti prisiljen dati stratešku prednost bivšem Plavom timu.

- Ja ću morati kući zbog poslovnih obveza ali definitivno bi inače volio ostati do kraja u showu - kazao je Neven.  

Uslijedio je 'last chance workout', a Gabi je na svoj način motivirala ostale na treningu. 'Ajmo stoko debela, skidaj gu*ice! Mi se tako motiviramo. Šta, prvo smo žderali, a sada moramo to skidati!', smijala se Gabi. Ana i Gabi su se dogovorile da će svaka 'uzeti' jednu kilu prednosti, od dvije, koliko su dobile kao nagradu.

Jutro prije vaganja Gabi je išla isprobati odjeću koju prije nije mogla obući na sebe, a onda joj se pridružio i Vedran. Svi su se dobro nasmijali kada je Gabi na sebe obukla majicu koja je sada visjela na njoj. Vedran je obukao jaknu koja mu je također bila ogromna. Gabi je isto pronašla svoju jaknu i nakon što je otkrila da ju je kupila dan prije nego je ušla u show, a sada na njoj visi, odlučila ju je pokloniti Nevenu kojeg je bilo strah da u nju ne stane. 'Stoji ti kao salivena!', rekli su mu ostali, a Neven je ostao zatečen kada je shvatio da uistinu stane u jaknu. 

Prije vaganja, Marijana je upitala Nevena je li istina da ih želi napustiti. - Ma, trebao bih izaći zbog poslovnih obveza, ali ne znam... - rekao joj je Neven.

Prvi je na vaganje došao Krolo. Sa 104,7 kile 'popeo' se na 108,1, te se tako udebljao za 3,4 kilograma. Svima je bilo jasno da se napio puno vode. 'Koliko si popio vode?', upitala ga je Batinić. 'Ma jednu litru, ali imam imunitet i zbilja me baš briga', rekao je Krolo.

Marijana je objasnila da će ih troje biti ispod žute linije, a jedno od njih će morati napustiti show.

Katarina je izgubila 2,9 kilograma i sada ima 105,6 kilograma, pa je tako dosada izgubila preko 35 kila! Gabi se također napila vode na prošlom vaganju, pa je sada sa 157,8 kilograma pala na 153,5 i tako izgubila 4,3 kile, a uzeta joj je i jedna kila koju je osvojila u Velikom izazovu zajedno s Anom.

- Gabi bi trebala više kila gubiti isto kao i Neven - rekao je poslije Mario, a Sanja je dodala da se Gabi promijenila i kao ličnost i da više nema nikakvih psihičkih barijera.

Leonardo je na vaganju izgubio 1 kilogram pa tako sada ima 114,4 kile dok je Ana sa 92,5 pala na 91,3 kilu.

- To je više nego što sam očekivala s obzirom na rezultate ostalih kandidata. Ja slabo gubim kilograme - kazala je Ana koja je imala kilogram manje kao nagradu.

- Ne želim nikada više biti ispod žute crte, grozan je osjećaj! - komentirala je Ana. Darjan je skinuo 1,2 kile i sada ima 100,6 kilograma.

- Navijala sam da padne ispod sto kila - rekla je Katarina, a i Darjan se nadao da će napokon biti na dvoznamenkastoj brojci, no nije uspio i došao je ispod žute linije.

Neven je stao na vagu i nažalost dobio kilogram i pol.

- Nisam odradio sve treninge jer sam istegnuo tetivu, i radi stresa vjerojatno - objasnio je Neven kilu više te naglasio da mora ići van, ali bi volio i ostati u showu. 

Vedran je izgubio 0,9 kilograma, a objašnjene zbog čega je izgubio tako malo bilo je to da nije stigao na wc prije vaganja te da je pio puno vode.

- Nisi ovdje zbog dehidracije, a to što ti jučer jesi ili nisi pio dvije litre vode ne bi trebalo značiti ništa na vagi - objasnila je Sanja.

- Vedran nešto kemija, mislim da se napio vode, ali ne znam zašto - komentirao je Mario, a i svi ostali bili su iznenađeni njegovim lošim rezultatom.

Leonardo, Vedran i Neven su završili ispod žute linije i došlo je vrijeme za eliminaciju jednog od njih. Tko odlazi kući i tko će taktizirati, a tko ići po savjesti, gledatelji će saznati sutra od 20.10 sati, na RTL-u. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao