Obavijesti

Show

Komentari 122

Nevenka na mukama: Sve me boli, rodila sam carskim rezom

Nevenka na mukama: Sve me boli, rodila sam carskim rezom
3

Reality zvijezda Nevenka tvrdi da bi nakon trudničkih dana voljela ponovno otići u zabavni show ili raditi kao prodavačica. U prosincu prošle godine upisala je tečaj za konobaricu

VIDEO

Zvijezda showa ‘Ljubav je na selu’, Nevenka Bekavac (41), rodila je dječaka u četvrtak ujutro u splitskoj bolnici. Njezin suprug Zvone Petričević (44) nije bio na porođaju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:27

- Dašta je živo i zdravo dite - kaže umirovljeni nosač kofera. Dodaje kako ih još nije “iša vidit” u rodilište, a sina nije vidio ni na fotografiji. Splićanka je navodno rodila carskim rezom, a požalila se kako je sve boli nakon porođaja.

- Ne mogu pričati dok mi ne bude bolje. Djevojke iz sobe i ja smo tek rodile, ne mogu još ni hodati - rekla nam je Nevenka. Još se ne zna kako će proslaviti rođenje prvog djeteta, a Petričević je presretan što je za prvorođenca dobio sina.

- Nismo još išli birati robicu ni stvari za dijete, to ćemo kad izađem iz bolnice - kaže reality zvijezda. Iako je tvrdila kako će se dijete zvati Tomislav, par sad više nije siguran u to.

- Dala bih mu to ime po hrvatskom kralju, a i ja sam iz Tomislavgrada, pa bi mu to bila uspomena na mamu - rekla je Neve prije mjesec dana. U trudnoći je dobila više od 15 kila, ali to je previše ne brine jer se voli rekreirati u teretani i igrati košarku na lokalnom sinjskom igralištu. U trudnoći je odlazila na kave s prijateljima i šetnje gradom, a jela joj se samo lagana talijanska “spiza”. Nakon što prođu trudnički dani, Nevenka želi pronaći posao.

- Voljela bi opet biti u nekom dobrom reality showu. U ‘Ljubav je na selu’, nažalost, više ne mogu biti. A druga opcija je da radim kao prodavačica - kaže Splićanka.

U prosincu prošle godine Nevenka je upisala tečaj za konobaricu kako bi mogla samostalno zarađivati kao sve, kako kaže, moderne žene. Najveću popularnost u medijima stekla je kad je naciji otkrila da se bavila manekenstvom te da je aktivno igrala košarku. To je potkrijepila i mnoštvom fotografija iz mladosti.

- Naravno da mi je želja baviti se manekenstvom jer kad sam već išla na tečaj, zašto se time ne bih i bavila. Volim se šminkati i sređivati. Obožavam to, zar to nisu lijepe žene - pitala se reality zvijezda krajem prošle godine.

Supruga Zvonu upoznala je u Međugorju. Iako su od početka imali turbulentnu vezu, pred sinjskog matičara su stali nakon dvije godine. Samo desetak dana prije svadbe Neve se nećkala je li on pravi za nju. Ispričala je i kako se Zvone baš nije “isprsio” oko zaručničkog prstena koji bi, prema njezinu mišljenju, mogao biti “malo deblji”.

- Kad sam ga vidila, naizgled, pomislila sam da nije loš. Kad sam ga upoznala, ništa mi nije značio njegov izgled - rekla je Nevenka. Najgore joj je što njezin suprug ništa ne radi, nego prima penziju i po ‘cile’ dane rješava križaljke koje mu ona kupuje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 122
VIDEO

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton
ČEKAJU PALAČU

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton

Prije velikih najava, Buckinghamska palača je bila poznata po tome što je upozorenja izdavala samo određenim urednicima u medijima

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'
MORAO JE

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'

Djevojka u dvadesetima radila je i za pokojnu kraljicu Elizabetu II. tijekom pandemije koronavirusa
VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom
ZAJEDNO U KUPOVINI

VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom

Kate Middleton pojavila se sa suprugom Williamom, a osmijeh nije skidala s lica. Nosila je sportsku modnu kombinaciju