Obavijesti

Show

Komentari 69

Nisu uspjeli: Domaće zvijezde koje su htjele biti poduzetnici

Nisu uspjeli: Domaće zvijezde koje su htjele biti poduzetnici
1

Ova poznata lica nakratko su se bacila u poduzetničke vode, no to im nije pošlo za rukom. Posao je propao, a samo neki su se vratili svom prvotnom životnom pozivu

VIDEO

Poznati Hrvati odustali su od svog posla i bacili se u poduzetničke vode. No, neki od njih u tome su se 'opekli', a biznis je propao. U posao s nekretninama ušao je Goran Ivanišević (44). Intenzivno je investirao u nekretnine neposredno prije svjetske recesije zbog koje su cijene stambenih kvadrata drastično pale.

- Malo sam kriv što sam upao u biznis gdje poštenja nema. Tu su igrači među koje sam upao kao iz vrtića na fakultet. Pojeli su me morski psi - rekao je tada Ivanišević.

Prije tri godine njegova tvrtka podnijela je zahtjev za pokretanje predstečajne nagodbe. U financijskim problemima bila je i Ivaniševićeva tvrtka za promet nekretninama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Petar Glebov/PIXSELL

Još jedna teniska zvijezda nije uspjela u polju biznisa. Riječ je o Ivi Majoli (39) koja je otvorila japanski restoran u Zagrebu i na Hvaru, a u taj posao ušla je s bivšim suprugom Stipom Marićem (36). Ulagala je i u Tenis centar u Jurjevskoj, a zbog svih tih promašaja na dražbu je stavljen Majolin stan.

Televizijskom produkcijom bavio se Tonči Huljić (54). U Beogradu je osnovao tvrtku AVA produkcija koja je snimila serije 'Villa Maria', 'Ljubav u zaleđu', 'Obični ljudi' i 'Ponos Ratkajevih'. Sredinom 2008. godine snimali su sapunicu 'Zaustavi vrijeme', no nije uspio prodati seriju tamošnjim televizijskim kućama. Iste godine napustio je produkciju, a svoj udio u kompaniji prepustio je Romanu Majetiću.

Igor Kralj/24sata

Nekadašnji boksač Željko Mavrović (47) htio je postati najveći proizvođač ekohrane. Biznis je rastao, a njegova Eko-Mavrović grupa imala je oko 40 milijuna kuna prihoda te ju je činilo nekoliko tvrtki. Postao je prepoznatljiv po pekarskim proizvodima, no problemi su krenuli kada je biznis želio proširiti na stočarstvo. Posao je ugušila recesija, no nije ostao dužan radnicima. Okušao se i u politici te se kao predsjednik Hrvatskog Seljačkog Saveza pokušao baviti problemima seljaka.

- Tada sam izišao radi nekog svog mira. Učinio sam puno grešaka, naljutio se na neke ljude, i direkto pred televizijskim kamerama vrištao i vikao. Danas se za to mogu samo ispričati. Jednostavno nisam bio dovoljno mudar za jednu takvu situaciju - rekao je.

Najavio je povratak boksačkoj karijeri, no od toga je ipak odustao.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'