Obavijesti

Show

Komentari 23

Njihovoj ljubavi došao je kraj: Rastave i prekidi celebrityja

Njihovoj ljubavi došao je kraj: Rastave i prekidi celebrityja
12

Ben i Jennifer zakleli su se da će razlog raspada braka ostati njihova tajna, a bračni problemi Halle i Oliviera počeli su samo godinu dana nakon rođenja sina

VIDEO

Ben Affleck (42) i Jennifer Garner (43) početkom mjeseca objavili su da se razvode nakon 10 godina braka. Veliki problem u njihovom braku je Benova strast prema kockanju, a godinama su posječivali bračnog terapeuta. Iako se šuška da je uzrok razlaza Benova prijevara, on je to oštro demantirao. Bivši supružnici zakleli su se da će razlog raspada braka ostati njihova tajna, a svoje troje djece, Violet (9), Seraphinu (6) te trogodišnjeg sina Samuela odgajat će zajedno. 

DPA/Pixsell

Halle Berry (48) i njezin suprug Olivier Martinez (49) od veljače nisu viđeni zajedno i nalaze se pred razvodom nakon dvije godine braka. Glumica je snimljena u Los Angelesu bez prstena na ruci, a par više ne živi zajedno. Bračni problemi počeli su lani u prosincu, samo godinu dana nakon rođenja njihovog sina Macea. Glavni problem u braku je Olivierov divlji temperament i nasilno ponašanje. Halle je 'poludjela' kada je autosjedalicom udario radnika na aerodromu u Los Angelesu. Navodno mu je postavila ultimatum i tražila da ide na savjetovanje ako želi spasiti brak. 

PA/Pixsell

Alexandra Edenborough (36) zatražila je rastavu od Garyja Oldmana (56) nakon nepunih šest godina braka. Kao razlog za rastavu engleska pjevačica navela je nepomirljive razlike između njih. Par nema djece, a  Oldmanu je ovo četvrti brak koji se raspao iako se nadao da će mu biti posljednji. 

PA/Pixsell

Hilary Duff (27) i Mike Comrie (34) vjenčali su se 2010., no od siječnja 2013. nisu živjeli zajedno. Glumica je tek početkom ove godine podnijela zahtjev za rastavom nakon što su strani mediji objavili da se njezin suprug zabavljao na Beverly Hillsu i redom zavodi sve žene koje je sreo. Kao razlog za rastavu od bivšeg hokejaša Hilary je navela nepomirljive razlike, a zatražila je i primarno skrbništvo nad njihovim sinom Lucom Cruzom (3). 

Twitter

James Caan (74) podnio je u siječnju, nakon 19 godina braka, zahtjev za rastavom od Linde Stokes, a kao razlog naveo je nepomirljive razlike. Ovo je holivudskom glumcu već treći put da želi okončati brak s Lindom. Par ima sinove Jamesa (19) i Jacoba (16), a glumac je u zahtjevu zatražio i zajedničkom skrbništvo nad mlađim sinom. 

PA/Pixsell

Blake Lively (27) i Ryan Reynolds (38) u posljednje vrijeme se sve češće svađaju, a od veljače nisu viđeni zajedno. Par je u braku tri godine, a lani u prosincu dobili su kćer James, no žive odvojene živote. Oboje su koncentrirani na svoju karijeru i nemaju vremena jedno za drugo, a Ryan želi ženu koja "sjedi kod kuće i lijepa je za njegove premijere". 

Reuters/Pixsell

Anita Dujić (30) i Ivan Veljača (31) razveli su se nakon godinu i pol dana braka. Odluku su donijeli zajedno i ostali u dobrim odnosima, no svatko je krenuo na svoju stranu pa više nemaju ni zajedničku tvrtku. Šuškalo se da je Anita u vezi s glumcem Ivanom Hercegom, no manekenka to nije željela ni demantirati ni potvrditi. Nakon toga par je 'uhvaćen' kako razmjenjuje nježnosti u Zagrebu, a u vezi su već neko vrijeme. 

Tomislav Miletić/Pixsell

Sienna Miller (33) razvrgnula je nedavno zaruke s Tomom Sturridgeom (29). Par je početkom mjeseca s kćerkicom Marlowe (3) boravio na Ibizi kako bi pokušali spasiti vezu, no nisu uspjeli. Sienna i Tom zaljubili su se 2011., a zaručili godinu dana poslije. 

PA/Pixsell

Charlize Theron (39) i Sean Penn (54) raskinuli su zaruke nakon godinu i pol dana veze. Prekid je inicirala glumica, a Sean je navodno planirao posvojiti njezinog sina Jacksona (3). Par je vezu započeo 2013. godine, no poznavali su se godinama prije toga i bili dobri prijatelji. 

Reuters/Pixsell

Kourtney Kardashian (36) prekinula je devetogodišnji vezu sa Scottom Disickom (32) nakon što je tulumario u Monte carlu u društvu bivše djevojke. Par ima troje djece, šestomjesečnog Reigna, Penelope (3) i Masona (6), a Kourtney već unajmila odvjetnika kako bi izborila skrbništvo nad njima. 

PA/Pixsell

Frane Perišin (55) nedavno je prekinuo s Martom Žegurom. Par je nakon što je Frane 2013. godine napustio Martin stan, pokušao obnoviti vezu, no ipak nisu uspjeli. Frane kaže kako su u pitanju prevelike razlike u karakteru i dramatične situacije koje su doživjeli ove godine. Ostat će prijatelji i suradnici u odgoju sina Andre. 

Facebook

Britney Spears (33) prekinula je s Charliem Ebersolom (32) nakon osam mjeseci veze. Nakon prekida pjevačica je s društvenih mreža obrisala njihove zajedničke fotografije. Charlie se odlično slagao s njezinim sinovima, devetogodišnjim Seanom i osmogodišnjim Jaydenom.

Instagram
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...