Obavijesti

Show

Komentari 56

Njima se baš ne ponose: Znate li prava imena ovih zvijezda?

Njima se baš ne ponose: Znate li prava imena ovih zvijezda?
1

Mnogi slavna lica morala su promijeniti ime kako bi uspjeli u svijetu šoubiznisa. Novim umjetničkim imenima izgradili su svoju karijeru, a rijetki znaju kako se oni zapravo zovu

VIDEO

Da bi postali poznati, glazbenici i glumci morali su osim na šminki i frizuri, 'poraditi' na svom imidžu. Njihova prava imena rijetko tko zna, a bili su primorani promijeniti ime koje su im nadjenuli roditelji kako bi bili 'upečatljiviji' pa tako postali uspješniji.

Nicki Minaj

Iako je svima poznata pod imenom Nicki Minaj (34), pravo ime reperice iz Trinidada i Tobaga je Onika Tanya Maraj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Calvin Harris

Jedan od najtraženijih DJ-a Calvin Harris (33) proslavio se putem MySpacea gdje se publici predstavio pod umjetničkim imenom. Ovaj Škot zapravo se zove Adam Wiles.

Miley Cyrus

Miley Cyrus (24) rođena je kao Destiny Hope Cyrus. Umjetničko ime uzela je još kao 15-godišnjakinja, a to je zapravo nadimak koji joj je otac dao jer je 'stalno bila nasmiješena'.

Jamie Foxx

Javnosti je poznat kao Jamie Foxx (49) no njegovo ime zapravo je Eric Marlon Bishop. Jednom prilikom je izjavio da je androgeno ime izabrao jer je shvatio da su komičarke traženije od komičara.

Lady GaGa

Kada bismo čuli ime Stefani Joanne Angelina Germanotta, vjerojatno ne bi znali o kome se radi. Samo najvećim obožavateljima poznato je pod ti imenom rođena Lady GaGa (30). Glazbenica je rekla kako se preimenovala jer ju je bivši dečko tako zvao, ali i zbog njene omiljene pjesme The Queena 'Radio GaGa'.

Lorde

Novozelandska glazbenica hrvatskih korijena Lorde (20) rođena je kao Ella Marija Lani Yelich-O'Connor, a jednom je u intervjuu objasnila zbog čega je odabrala takvo umjetničko ime.

- Oduvijek mi se dopadala ideja aristokracije, a htjela sam nešto profinjeno. Uzela bih 'Lord', ali pošto sam žena morala sam još dodati 'e' - rekla je.

Katy Perry

Katy Perry (32) zapravo se zove Kathryn Katy Hudson. Prije nego što je postala planetarno popularna, pjevala je kršćansku glazbu te je tada objavila album 'Katy Hudson'. Nije htjela da je mijenjaju s Kate Hudson pa je uzela majčino djevojačko prezime.

Ako ste se iznenadili kada ste pročitali ova imena, mogli biste se šokirati kada čujete prava imena nekih naših estradnih zvijezda.

Jasmin Stavros

Samo neki znaju da je Jasmin Stavros (62) rođen kao Milo Vasić. Glazbeniku je umjetničko ime smislio Rajko Dujmić.

- Kako ti se majka zove? Ja kažem Jasna, aha onda si Jasmin. Dobro me pogledao pa me promatrao iz profila i rekao da imam grčki nos. Otkrio sam mu da mi je pradjed bio Grk, a on je odgovorio da ću se zvati Jasmin Stavros - ispričao je jednom glazbenik.

Vlatka Pokos

Svoje prezime Vlatka Pokos (46) nije mijenjala kako bi bilo 'zvučnije', već je to učinila zbog emotivnih razloga.

- Sa 14 godina promijenila sam prezime, odnosno uzela majčino djevojačko. A što se tiče imena Vladana koje se provlačilo po medijima, to nije moje ime, baka me zvala tako iz milja - ispričala je Vlatka.

Kasandra

Kraljica dancea Kasandra, koja se već nekoliko godina skriva od javnosti, zapravo se zove Davorka Ručević.

Minea

Renata Končić publici se još devedesetih predstavila kao Minea (39) probivši se s pjesmom 'Vrapci i komarci'.

Nives Celzijus

Spisateljica i pjevačica Nives Celzijus (35) rođena je pod prezimenom Zeljković. Umjetničko ime Celzijus uzela je jer je htjela da je se ljudi svakodnevno sjete.

-  Svaki dan na prognozi čujete riječ 'celzijus' - objasnila je Nives.

Tajči

Tatjana Matejaš (36) postala je poznata nakon pobjede na Jugoviziji, a tamo je nastupala kao Tajči. U trenutku najveće slave, odselila je u Ameriku.

Tedi Spalato

Rijetko tko zna pravo ime Tedija Spalata. Rođen je kao Tadija Bajić, a umjetničko ime smislio mu je Ivo Lesić.

Edo Maajka

Reper je javnosti poznat kao Edo Maajka (38), a njegovo pravo ime zapravo je Edin Osmić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje