Obavijesti

Show

Komentari 23

Nova sezona: Ivan Pažanin se vraća u žiri kulinarskog showa

Nova sezona: Ivan Pažanin se vraća u žiri kulinarskog showa
5

Žiri, osim Pažanina, čine Željka Klemenčić i Tomislav Špiček. Ocjenjivat će deset parova koji će se natjecati za nagradu od 100 tisuća kuna i laskavu titulu najboljeg amaterskog kulinarskog para

VIDEO

Tomislav Špiček, Željka Klemenčić i Ivan Pažanin članovi su žirija četvrte sezone kulinarsko natjecateljskog showa 'Tri, dva, jedan – Kuhaj!'. Kao i u protekloj sezoni, trojac vrsnih gastro stručnjaka ocjenjivat će, savjetovati, kuditi i bodriti dvadeset kandidata koji će se, podijeljeni u deset parova, natjecati za izdašnu nagradu od 100 tisuća kuna i laskavu titulu najboljeg amaterskog kulinarskog para.

- Uvijek se veselim povratku na set, lijepo mi je i izazovno družiti se s kandidatima. Siguran sam da će me netko i naljutiti, uvijek mi to prirede. Ali mislim da će ponovno to biti jedno lijepo druženje i da će, kao i uvijek, naši gledatelji moći nešto naučiti - komentirao je početak snimanja nove sezone Tomislav Špiček.

- Itekako se veselim novoj sezoni. Očekujem da će biti odlično i očekujem natjecatelje pune entuzijazma, želje i znanja - kazao je Ivan Pažanin koji se novoj sezoni veseli jednako kao i jedina ženska članica žirija, Željka Klemenčić.

- Gledatelji su jako dobro prihvatili show, na snimanju je uvijek odlična atmosfera i sve nekako ide ležerno - rekla je Željka.

Kandidati dolaze iz različitih dijelova Lijepe naše, pa tako sa sobom nose i umijeće pripreme tradicionalnih seoskih recepata kao i tajne pripreme modernih delicija. Svakog tjedna će biti suočeni s brojnim kulinarskim izazovima, morat će pripremati jela koja možda nikada do tada nisu spremali, biti maštoviti i osmišljavati slijedove iz svega nekoliko namirnica ili se 'igrati' restorana.

Njihovo će znanje, kreativnost i umijeće i ove sezone ocjenjivati stručni žiri koji će biti i u ulozi mentora, a voditeljsku palicu će i ove sezone u rukama držati Doris Pinčić Rogoznica.

- Svake godine nešto novo – nova sezona, novi zadaci, novi problemi, novi izazovi; napredujemo mi, napreduju kandidati. Ove godine nam u show dolaze natjecatelji iz raznih djelova Hrvatske. Osim praktičnog, morat će imati i teoretsko znanje - kazala je Doris koja bi bez problema mogla 'do mirovine' surađivati u ugodnom društvu Tomislava, Željke i Ivana. 

Tijekom tri sezone showa u našoj su kuhinji umijeće pokazali brojni sjajni kuhari amateri, no samo ih je troje zasjelo na tron amaterskog kulinarstva.

Pobjednica prve sezone, Anka Cvitanović, je nakon pobjede postala šefica kuhinje u jednom dalmatinskom restoranu. Najbolji u drugoj sezoni bio je miljenik publike Tomislav Pavlović, koji je kulinarski put nastavio u jednom zagrebačkom restoranu. Prošle godine pobjedu je odnio dinamični duo prijateljica, Filipa Sorko i Petra Egić, koje su hrvatsku gastro scenu obogatile inovativnim 'tajnim večerama'.

Tko će ih nasljediti i biti proglašen najboljim? Krenite s nama u gastro avanturu i doznajte, a usput se odlično zabavite i, naravno, nešto naučite. Snimanje četvrte sezone showa kreće danas, a na malim ekranima se vidimo vrlo uskoro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama