Obavijesti

Show

Komentari 3

Nova turska hit serija uskoro slijedi na Novoj - 'Crna ruža'

Nova turska hit serija uskoro slijedi na Novoj - 'Crna ruža'
4

'Crna ruža' je priča o ženi koja se ponovno rađa negdje daleko od svog doma. Mora se zauzeti za svoju djecu i početi sve ispočetka u jednom udaljenome mjestu

VIDEO

Pobijediti laži iz prošlosti, suočiti se sa samoćom i krenuti iz početka, glavna je okosnica nove uzbudljive serije koju ćemo pratiti na Novoj TV. 

Serija čija se radnja odvija u Halfetiju kraj Šanliurfe priča je o dva zaraćena brata i ženi koja s otkrivenom istinom mora nastaviti svoj život. Najstariji sin u obitelji Kendal uvijek je bio ljubomoran na svog mlađeg brata Murata, i njegova je jedina želja biti jedini nasljednik i vođa obitelji. Međutim, Kendal nema sina koji bi mogao produžiti njihovu premoć. Jedini sin kojeg ima je invalid; ima dvije žene, ali ne i sinove koji bi ga naslijedili.

Njegov brat Murat ima četvero djece. Muratov prvorođeni sin živi s njegovim starijim bratom i ženom s kojom je sklopio vjerski brak. Oni odgajaju njegova sina, a zauzvrat se Murat seli u Istanbul gdje vodi drugačiji život. Ima dvije kćeri i sina sa svojom službenom ženom Ebru. Ebru ne zna za taj tajni život koji joj skriva, misli da je njezin prvorođeni sin mrtav. Ona je daleko od sela i tamošnje tradicije.

Jednog dana Ebru dobiva vijest da se njezin muž izgubio na rijeci Eufrat u Šanliurfi. Tada se cijeli njezin život mijenja i ona se sama mora suočiti s istinom. Zaglavljena je između prve supruge svog muža, djeteta za koje je mislila da ga je izgubila, ubojice svog muža, njegova brata Kendala i svojih kćeri koje su revoltirane. Murat je izgubio sav njihov posjed, založio ga je i bankrotirao. Ebru je ostavljena sama, bez novca, u svijetu laži. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Toliko sam se molila da se vratiš, da sve ovo bude samo noćna mora... Nisam bila toliko uplašena ni kad mi je otac umro. Molim te, ne ostavljaj me samu! Molim te, Murate, vrati se! Ne ostavljaj nas same – riječi su koje je Ebru često izgovarala nakon što je ostala sama.

Žena koja nikad nije napuštala zidove svoje rezidencije i muškarac koji ju je ostavio da živi u laži. Ona je potpuno sama s istinom s kojom se suočava. Sada se mora boriti za sve to što je izgubila. Mora se zauzeti za svoju djecu i početi sve ispočetka u jednom udaljenome mjestu. 'Crna ruža' je priča o ženi koja se ponovno rađa ondje negdje daleko od svog doma.

Već u prvim nastavcima naslućujemo kako  Ebru kasno shvaća da je njezin muž jedna velika laž. Ali i "istina" će je skupo stajati. Murat jednog jutra izlazi iz kuće, kaže joj da ide u Halfeti i da će se vratiti navečer. Nakon ovoga će se početi otkrivati Ebruin svijet isprepleten laži! Ebru je sa svoje troje djece zapela u bezizlaznoj situaciji.

Hoće li Murat biti pronađen? Hoće li Ebru uspjeti saznati što se zapravo dogodilo Muratu? Sad je život poziva na borbu za sve ono što je izgubila. Život je zove da se drži čvrsto na nogama zbog svoje djece i da krene iz početka. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden