Obavijesti

Show

Nova zvijezda dinastije Reiner: Maria donosi sjaj Hollywooda

Nova zvijezda dinastije Reiner: Maria donosi sjaj Hollywooda
6

Maria Reiner (18) voli se odjevati glamurozno zbog čega djeluje ozbiljnije, a osviještena je i politički te je donirala 30.000 kuna HDZ-u na čije skupove odlazi

VIDEO

Ljepotica, lipa Korčulanka, kao s crvenog tepiha, Maria iliti Elizabeth Taylor, neki su od epiteta i usporedbi kojima prijatelji na društvenoj mreži komplimentiraju Mariju Reiner (18), kćer novog predsjednika Sabora Željka Reinera.

Otac se s kćeri prošetao za blagdane zagrebačkim Zrinjevcem. Maria je zabljesnula u crno-crvenoj elegantnoj kombinaciji u kojoj je ženstvenu figuru grijala bundom. Inače je maturantica Opće privatne gimnazije koja malo toga o sebi otkriva na profilima društvenih mreža, ali zato je hvale njezini prijatelji i poznanici. Tako jedna od njezinih prijateljica kaže kako su se lijepo provodile 2011. godine u St. Edwards Oxford, ekskluzivnoj školi u Velikoj Britaniji.

Učila i na Oxfordu

- Mery, pamtit ću te jer si super cura:) i najviše po tome što smo se ovo ljeto zabavljale po Oxfordu, all day all night:), što ti se uvijek dalo ići sa mnom i što si znala šifre od svih kuća ahhaah :)) i po tome što imaš jako puno mobitela i što si uvijek znala gdje su svi - napisala je prijateljica Iva. Kad ne uči strani jezik u inozemstvu, 

Maria se fotografirala i s Nives Celzijus na inauguraciji, a s Vlatkom Pokosom i Ivanom Banfić na 'Balu pod maksama' u Lisinskom, a te fotografije su kasnije završile i na Facebooku. 

Robert Anic/PIXSELL

 Očito je i politički osviještena jer je viđena i na skupovima mladeži HDZ-a. Ujedno je uz oca i majku Eugeniju Tedeschi Reiner te brata Ivana donirala stranci 30.000 kuna. Naime, Reinerovi su donirali gotovo maksimalan iznos od 119.000 kuna jer je svaki od njih dao po 30.000 kuna, osim sina koji je uplatio 29.000 kuna. Tako je Marija zapravo donirala nešto manje od svoje godišnje školarine koja u njezinoj privatnoj gimnaziji stoji 34.650 kuna. 

Živjeli su u dvorcu

Tata Željko u intervjuu za Večernji list rekao je da kći neće ići njegovim i majčinim stopama po pitanju medicine jer je više zanima menadžment i biznis. Prema objavljenim fotografijama, može se reći da je modno osviještena i da je prava 'mamina kći'. Djeluje ozbiljnije od godina kojih ima, no s obzirom na to da je plemićke krvi, elegantna je kao da Reinerovi i dalje žive u dvorcu.

Predsjednik Sabora je detaljno objasnio odakle vuče korijene.

- Moj otac i njegova obitelj su iz Požege, a obitelj potječe izvorno iz Austrije. U 19. st., u vrijeme Austro-Ugarske, živjeli su u Mađarskoj, a onda je pradjed iz Velikog Bečkereka došao u Požegu. On je u Brestovcu kraj Požege imao mali dvorac. Mnogi današnji Brestovčani ne znaju da je njihov općinski grb zapravo napravljen od elemenata mojeg obiteljskog grba - pohvalio se Reiner, koji je od obitelji naslijedio i ljubav prema medicini. Mariji prijatelji tepaju da je “lipa Korčulanka” zbog majčinih korijena. Eugenija potječe iz poznate korčulanske obitelji Tedeschi, kao i Emil, jedan od najbogatijih Hrvata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Mario otkrio tužne vijesti: 'Uroš mora napustiti Survivor. Rizik je prevelik, sve smo pokušali...'
TEŠKO PALO NATJECATELJIMA

Mario otkrio tužne vijesti: 'Uroš mora napustiti Survivor. Rizik je prevelik, sve smo pokušali...'

Izgubio sam veliko prijateljstvo. Nastavit ćemo vani, ali bit će mi teško dok ne izađem, rekao je Vojislav kroz suze