Obavijesti

Show

Komentari 6

Nova zvijezda Voicea: Sviram u bendu s Gibonnijevim sinom

Nova zvijezda Voicea: Sviram u bendu s Gibonnijevim sinom
1

HIT KONOBAR Alen Đuras, koji se glazbom bavi pet godina, očarao je mentore Voicea, a u sastavu RadioWho dijeli pozornicu s Gibonnijevim i Mrduljaševim sinom

VIDEO

Jako sam zadovoljan reakcijama poslije audicije. Roditelji nisu mogli sa mnom u Zagreb jer su radili, pa su jedva čekali emisiju. Mama se rasplakala od sreće, kaže Alen Đuras (23).

Simpatični konobar iz Planog pokraj Trogira oduševio je članove žirija izvedbom hita “Thinking Out Loud” Eda Sheerana. Svi mentori su mu se okrenuli i poželjeli ga imati u svom timu.

- Puno sam se pripremao za audiciju, ali nisam očekivao da se svi okrenu. Dvoumio sam se, ali izabrao sam Jacquesa. Čini mi se da upravo on ima meni najsličniji senzibilitet - kaže Alen, koji se glazbom bavi pet godina. Bio je u udruzi Music Talents, a posljednjih godinu dana je u bendu RadioWho. Bend čine on, Rando Stipišić (20), Gibonnijev sin, i Luka Mrduljaš, sin skladatelja Tomislava Mrduljaša.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Dečki su prije godinu dana čuli kako sam snimio cover ‘Thinking Out Loud’ i pozvali me da pokušamo zajedno nešto napraviti. Godinu dana smo u studiju i radimo na autorskim pjesmama. Sva trojica pišemo pjesme. Rando svira bas i klavir, Luka gitaru i bubnjeve, a ja pjevam - kaže Alen, koji i svira gitaru. Zasad je RadioWho obradio hit Selene Gomez. Za svoju interpretaciju dobili su same pohvale, između ostalih i glazbenika poput članice žirija “X Factor” Aleksandre Kovač, koja im je rekla da samo tako nastave. Alen, koji, između ostalog, voli poslušati i operu, sakuplja trzalice za gitaru.

- Imam ih 70 zasad iz cijelog svijeta. Znaju svi da ih sakupljam, pa mi ih donesu. Sad mi je Tihomir Preradović iz Jacquesova tima darovao srebrnu i ta mi je trenutačno najdraža - kaže Alen, koji je talent za glazbu, kako kaže, najvjerojatnije naslijedio od oca, koji je također bio glazbenik. Nekad je, kaže Alen, pjevao i svirao u slavonskom bendu Kings.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje