Obavijesti

Show

Komentari 84

Obožavatelji Hani ne daju mira: 'Goran i ti više niste zajedno?'

Obožavatelji Hani ne daju mira: 'Goran i ti više niste zajedno?'
17

Iako je s Goranom trebala snimiti prvi video za YouTube kanal odlučila je krenuti sama sa snimanjem jer je Goran otišao u Njemačku. Novi video par će objaviti čim idući tjedan 'Gospodin Savršeni' dođe u Zagreb

VIDEO

Kandidatkinja prve sezone 'Gospodina Savršenog' Hana Rodić (21), koja je naposljetku i osvojila Gorana Jureneca (39) na društvenim mrežama jako je aktivna te joj pratitelji često postavljaju pitanja iz njezinog privatnog života, na koje ona rado odgovara.

Obožavateljima se sada učinilo kako Goran i ona u posljednje vrijeme ne provodi previše vremena zajedno, pa su zaključili kako je par prekinuo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- "Goran i ti više niste zajedno?", "Gdje je Goran, odavno vas nismo vidjeli zajedno?", "Je li istina da Goran i ti više niste zajedno?" - samo su neka od pitanja koja su Hani pristizala od njezinih obožavatelja. 

Zagrepčanka je odlučila stati na kraj pitanjima i iskreno im reći što se događa. 

- Goran i ja smo zajedno, on se sljedeći tjedan vraća kući. Usmjerili smo se više na posao ovih dana, pa nismo baš aktivni na Instagramu - odgovorila im je Hana te tako ušutkala glasine da je njihovoj vezi došao kraj. 

Iako je s Goranom trebala snimiti prvi videozapis za njezin YouTube kanal odlučila je krenuti sama sa snimanjem jer je Goran otišao u Njemačku, kako kaže, radi poslovnih obaveza. No, kako je tamo već više od dva tjedna, Hana se odlučila i za drugi video bez njega, ali je najavila da će se 'Gospodin Savršeni' pojaviti u novom videu čim dođe u Zagreb. 

Goran je pokrenuo svoju web stranicu Model Up Your Life na njemačkom jeziku, ali postoji opcija da se prevedi na engleski. A dok se stranica ne izradi, Goran nudi da se preko email-a pretplatite za najnovije vijesti o treninzima. A kako se vraća idući tjedan Goran je svojoj odabranici rekao da će sad i ona morati vježbati s njime. 

- Još malo pa trening bebo - napisao je Hani u komentarima i dao joj do znanja da će se i ona znojiti s njim. Uz njega vježbe će voditi još dvoje trenera, a Goran će objašnjavati kako se pravilo hraniti, uglavnom sve što biste trebali raditi da izgledate kao on.

VIDI OVO: Ova frizura natjerat će Vas da se ošišate, a jedna je od najvećih trendova u 2019 godini.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje