Obavijesti

Show

Komentari 20

'Od životnih priča kandidata mogla bi se snimiti sapunica'

KAKOJE TO MOGLO BITI Tragične ljudske sudbine natjerale su kandidate da odustanu od glazbe, a sad su dobili još jednu priliku u novom RTL-ovu showu

VIDEO

Na snimanju emisije plakali smo svi. Životne sudbine kandidata su osnova ovoga showa, a te priče znaju biti teške. Ovo je spoj suza i smijeha, a nikad u životu mi nije bilo teže ocjenjivati natjecatelje, kaže Tonči Huljić (55).

Skladatelj je šef žirija u RTL-ovu novom showu “Nikad nije kasno” u koji se smiju prijaviti samo oni stariji od 45 godina. Osim Huljića, u žiriju su u svakoj emisiji dva gostujuća člana, dok su voditelji Joško Čagalj Jole (44) i Sanja Doležal (53). Huljić kaže da je vidio puno potencijala u kandidatima.

- Ali onda imaš nenadani obrat u životu. Od umiranja djeteta, supruga... Imali smo ženu koja je sama na rukama podigla cijelu kuću pjevajući u kafanama. Od nekoliko natjecatelja može se napraviti sapunica - ispričao nam je Huljić. Posebno ga se dojmila životna priča uličnog svirača, kojeg je sreo u Splitu.

- Vjekoslava i ja smo ga slušali pola sata, nismo mogli vjerovati da nešto takvo postoji. Samohrani je otac, kojemu je supruga umrla prije tri godine. Dao je otkaz na poslu jer je cijeli život htio biti ulični svirač - kaže oduševljeni Huljić. Zaključio je da ljudi s 45 plus godina, što je minimum za natjecanje u showu, imaju šanse da uspiju jer je i on propjevao s više od pedeset. Jole ističe da mu uloga voditelja leži.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nisam ja Mirko Fodor ni Oliver Mlakar. Ali tražili su baš mene, da budem ja - rekao je Jole, kojemu je s tremom pomogla iskusna Sanja Doležal.

- Ima trenutaka kad ti srce pukne, ali kandidati sve nekako okrenu na pozitivu. Glazba ih je izvukla van – zaključila je Sanja.

Pjevao nam je, a liječi se od karcinoma

- Imali smo čovjeka s neviđenom životnom pribranošću. Pomiren je sa svime. U zadnjih deset godina ima sedam karcinoma. I pjeva. I ne liječi se. A karcinomi prolaze sami od sebe. Kako jedan prođe, drugi dođe. On samo pjeva. To je nevjerojatno. Ne možeš to pojmiti. Teško je pričati o tim stvarima - rekao je Huljić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'