Obavijesti

Show

Komentari 109

Odabrala je bolnicu i doktora: Seve planira roditi u Splitu?

Odabrala je bolnicu i doktora: Seve planira roditi u Splitu?
1

OBITELJ SELI U SPLIT U pitanju je državna bolnica u kojoj je i Seve došla na svijet. Tamo radi i ginekolog koji je o njoj brinuo dok je prvi put bila trudna, rekao je izvor

VIDEO

Srpski Hello nedavno je bombastičnom naslovnicom objavio da je Severina (44) trudna tri mjeseca, a sada Alo piše da će drugo dijete na svijet donijeti u svom rodnom gradu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:13

Naime, pjevačica navodno ima puno povjerenje u liječnika koji je brinuo o njenoj trudnoći kada je radila Aleksandra (5), pa kako je tada inzistirala, tako i sada želi roditi u toj bolnici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- U pitanju je državna bolnica u kojoj je i Seve došla na svijet. Tamo radi i ginekolog koji je o njoj brinuo dok je prvi put bila trudna, a i kasnije je kod njega odlazila na preglede. Čim je saznala da je u drugom stanju, ona je otišla na pregled upravo u Split i odmah rekla Igoru da tamo želi roditi - rekao je dobro obaviješten izvor.

- Kojić se složio jer mu je najbitnije da sve bude kako treba, tako da će posljednje mjesece Severinine trudnoće provesti upravo u njenom rodnom gradu. Sretne vijesti Seve i Igor su malom Aleksandru rekli tek nedavno. Ona je sada u trećem mjesecu trudnoće i svi su jako sretni. Severina je inzistirala da prođe malo vremena i da za prinovu kažu Kebi, Olji, ali i njenoj mami - dodaje.

Igor (29) i Seve su nakon odmora u Veneciji otišli u Split, gdje je pjevačica napravila ultrazvuk i sve potrebne preglede.

- Liječnici su razveselili buduću mamu i rekli joj da je sve uredu i da bez problema može raditi, ali umjereno. S obzirom na to da će Seve roditi u 46. godini, njen organizam odlično reagira na trudnoću. Ona je odmah obavijestila osoblje i svog ginekologa da želi da je on porodi, što je on dočekao s oduševljenjem. Seve i Igor će se na ljeto preseliti u Split, gdje će dočekati nasljednika - završava izvor.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije