Obavijesti

Show

Komentari 34

Odvaži se: Postani Videostar i zavladaj cijelim YouTubeom

Odvaži se: Postani Videostar i zavladaj cijelim YouTubeom
2

Osnivači YouTube kanala Joomboos traže novu videozvijezdu. Pokažite svoj talent, snimite ga i postanite slavni jer se ovakva prilika pruža samo jednom. Prijavite se na videostar.joomboos.hr

VIDEO

Sine, da su mene gledali na YouTubeu dok sam maherski tehnicirao s nogometnom loptom, bio bih veća legenda od samog Ćire Blaževića. Zato se već danas prijavi na VideoStar, rekao je legendarni trener.

Ćiro Blažević (81) zabavljat će se gledajući skečeve prenkera koji znaju kako od mrtve papige napraviti humoristični video. No Ćiro bi se, kaže, mogao navući i na vlogove o kuhanju ili modnim trendovima. Jer malo je onih kojima youtuberi nisu već debelo kročili u živote te postali dio svakodnevice.

Pokretanje videa...

00:38

Uz omiljene YouTube kanale se informiramo, smijemo, tražimo savjete o modi i ljepoti. Youtuberi nas motiviraju da održavamo vitku liniju, kuhamo zdravija jela uz zabavne videorecepte te životne prepreke pretvaramo u vlastite izazove. Najbolji od najboljih vlogera regije prošle su se godine udružili na JoomBoos mreži koja kreće u veliku potragu za novom YouTube zvijezdom.

Zbog toga je nastao JoomBoos Videostar, prvi talent show na koji će se moći prijaviti svi koji su strastveni u kreiranju videoklipova.

Maštovite i zabavne videouratke u trajanju od jedne minute kojima svi zainteresirani žele predstaviti talent mogu prijaviti na internetskoj stranici videostar.joomboos.hr od 1. do 23. listopada.

Žiri u sastavu poznatih faca kojima se YouTube itekako zavukao pod kožu predvodit će televizijski autor i voditelj Robert Knjaz, glumica Mila Elegović, koreograf i plesač Igor Barbarić te glazbenik i producent Filip Dizdar. No tko će biti pobjednik talent showa i postati VideoStar ipak će u konačnici presuditi gledatelji.

Pobjednik će osvojiti put u Amsterdam na najvažniju konferenciju o youtuberima današnjice, novi Alcatel mobitel s kojim će moći uploadati svoje videouratke te jednogodišnji ugovor s mrežom JoomBoos. A sve to zahvaljujući OTP banci koja je od početka prepoznala ideju projekta i podržala prvi ovakav talent show kakav je VideoStar.

- Svaki projekt koji prati moderne trendove i potiče mlade da stvaraju, kreiraju i istaknu svoje talente vrijedan je podrške. Zbog toga je OTP banka sa zadovoljstvom postala partner JoomBoos VideoStar projekta. Nadamo se da će onaj koji osvoji podršku gledatelja YouTube kanala potaknuti i ostale mlade ljude da budu uporni u ostvarivanju vlastitih izazova - poručili su partneri projekta iz OTP banke.

U potragu za videotalentima bacili su se i naši partneri Coca Cola i Alcatel.

Kedžo: Jedva čekam da počne natjecanje jer ćemo se nasmijati videoskečevima

Pokretanje videa...

00:59

Živimo u 21. stoljeću, pa je vrijeme da i u Hrvatskoj dobijemo pravu YouTube zvijezdu. Zato je JoomBoos Videostar prilika koju ne smiju propustiti zaljubljenici u video i vloganje, rekao je pjevač i glumac Damir Kedžo (28) koji s nestrpljenjem iščekuje početak natjecanja. Razveselilo bi ga, kaže, da se na potragu za videotalentima prijave i njegovi poznanici ili prijatelji.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola
PROMO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola

Popularni Youtuber i prvi pobjednik VideoStara - Lay Z, našao se u potpuno novoj ulozi – postao je zvijezda video spota za Natural AF, novog cool pića koje se nedavno pojavilo na tržištu

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z
PRIJAVITE SE I VI

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z

Dok je publika pljeskala i uzvikivala moje ime, osjećaj je bio fenomenalan. Prolazili su me trnci kad sam čuo svoje ime - opisao je Matija silne emocije nakon proglašenja pobjednika VideoStara
Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna
INTERVJU

Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna

Svi stariji od 15 godina mobitel u ruke, snimi najoriginalniji video, pokaži zašto baš ti imaš JoomBoos faktor, uploadaj ga na YouTube i čekaj poziv. Prijave traju od 14. rujna do 22. listopada