Obavijesti

Show

Komentari 46

Oliver Dragojević: Nikad se nisam trudio biti savršen tata

Oliver Dragojević: Nikad se nisam trudio biti savršen tata
4

Od romantike u braku Oliver ne odustaje ni nakon 43 godine braka, pa supruzi često poklanja sitnice. Ponekad joj, rekao je, napiše pjesmu, a ona mu se ne petlja u posao

VIDEO

U medicinsku sestru iz Dubrovnika mladi Korčulanin zaljubio se na prvi pogled. Oliver Dragojević (69) šarmirao je buduću suprugu Vesnu na Stradunu dok je svirao u Dubrovačkim trubadurima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:10

- Završila sam medicinsku školu i radila pet godina na dječjem odjelu u dubrovačkoj bolnici. Dovoljno znam o njezi i potrebama djece pa mi nije bilo teško odgajati njih troje - rekla je Oliverova supruga. Nakon Dina (41), Dragojevići su dobili blizance Damira i Davora (38). Mladi bračni par tad je stanovao u skromnom stanu u Splitu, a priželjkivali su i kćer u obitelji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
oskar Dodir Dobrote zaklada Kap za slap

- Nemam vam ja troje, nego četvero djece. Kad Oliver otvori oči, a obično to čini dugo poslije mene, viče: ‘Ženo, daj mi što ću obući’, zatim ‘što pojesti’, pa ‘plati račune’ te ‘molim te, ona pisma predaj na poštu’ - ispričala je domaćica Vesna. Brinula je o sinovima i kućanstvu, a supruga gotovo nikad nije pratila na turnejama po Australiji, SAD-u i Europi.

Preselila je obitelj u prostraniji stan od stotinjak kvadrata, a nestašnom pjevaču oprostila je ljubavnu avanturu iz sedamdesetih s tadašnjom manekenkom Brankom Marić Mutti (62). Vesna se žalila da je nakon Oliverove nevjere zbog stresa tražila liječničku pomoć.

- Težak sam, rijetko sam kod kuće. To je takva vrsta posla, ne možeš biti dobar suprug ako nisi kod kuće - rekao je pjevač. Tvrdi da ga sa suprugom veže tolerantan odnos bez previše svađanja i galame.

Prestao sam raditi pogreške

- Moja supruga rekla bi da je za dug brak u kući važno imati dvije banje (kupaonice, op.a.). Vesna i ja nemamo se vremena posvađati jer sam rijetko doma zbog posla i nastupa. I kad se svađamo, svađamo se tišinom. Važno je međusobno razumijevanje, tolerancija. Kako postaješ zreliji, shvaćaš neke svoje pogreške pa ih više ne ponavljaš - tvrdi pjevač.

Dino Stanin/Pixsell

Od romantike u braku Oliver ne odustaje ni nakon 43 godine braka, pa supruzi često poklanja sitnice. Ponekad joj, rekao je, napiše pjesmu.

- Sretan sam što imam tako dobru ženu koja me nakon svakog puta dočeka s onim što najviše volim, tanjurom domaće tople juhe. Nitko ne kuha bolje od moje Vesne. Razveselim i ja nju parfemom koji je naručila da joj kupim. Ja sam vam čovjek od starinskih običaja koji uživa u malim stvarima, toplini doma, domaćoj spizi, djeci, unucima... - kaže glazbenik.

No njegova odabranica strpljivija je s četvero unučadi od djeda Olivera. Pjevač se rado zabavlja s unucima, ali najdulje pola sata. Nakon dječje vike i hihotanja Oliver se mora odmoriti.

- Vesna je odlična baka, ona je ta koja pamti sve rođendane i imendane te kupuje poklone. Jako je brižna i pažljiva - ispričao je Dragojević.

Oliver: Nikad se nisam trudio biti savršen muž

O snahama ili, kako mi u Dalmaciji kažemo, nevistama sve najbolje. Biti u svađi s nevistom opasna je stvar jer si onda u svađi i sa sinom. Meni su moje neviste odlične, pohvalio se Oliver.

Prije deset mjeseci oženio se Dragojevićev sin Davor s Korčulankom Karmen Baničević (25). Ponosni Oliver pred splitsku katedralu svetog Duje stigao je u pratnji harmonikaša i zapjevao mladencima. Pet godina ranije Damir je oženio dugogodišnju djevojku Vandu, s kojom je dobio kćer Margaritu (2). Dragojevićev prvorođenac Dino ima blizance Luciju i Tonija (7) te sina Duju (10) koji obožavaju ljetovati u Oliverovoj kući u Veloj Luci. Njegova supruga objasnila je da nikad nije pomislila napustiti pjevača jer je Oliver, unatoč slavi, ostao jednostavan i skroman.

- Nisam se radovala Oliverovoj prvoj pobjedi na Splitskom festivalu i dugo sam se protivila da se bavi pjevanjem. Plašila sam se da se ne promijeni. Zavoljela sam ga zato što je bio duhovit, srdačan i jedostavan. Da nije ostao takav, naš brak sigurno ne bi opstao - rekla je Vesna. Ne žali se kad je muž odgovori od odlaska na počinak jer oboje vole kartati. Pjevač igra bilijar sa svojim starim društvom, a posjećuju prijatelje s kojima ih vežu desetljeća druženja.

- Dosad su me nekoliko puta pokopali, a ne zna se broj koliko puta su moju Vesnu i mene razveli - požalio se Korčulanin. Svojoj se supruzi, tvrdi glazbenik, divi jer odgovara na svaki telefonski poziv tijekom njegovih putovanja. Dubrovkinja vodi računa o suprugovim obavezama, pa njegov dnevni raspored ponekad pamti danima unaprijed.

- Nikad se nisam trudio biti savršen muž, super otac ili dida. Uvijek nastojim biti iskren. Kad mi nešto ne paše, to se na meni odmah vidi. Ne znam glumiti, u tome sam loš. Ako mi negdje nije dobro, neću to zatajiti, a ako mi je stvarno lipo, onda ću posljednji počistiti šankove - zaključio je pjevač.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama