Obavijesti

Show

Komentari 45

Otac ju je silovao, dugo su bili u vezi, a onda je zatrudnjela...

Otac ju je silovao, dugo su bili u vezi, a onda je zatrudnjela...
1

U knjizi je napisala da ju je otac silovao noć prije njezinog vjenčanja te da su se kasnije oboje dobrovoljno upustili u vezu koja je trajala deset godina, od 1979. do 1989.

VIDEO

Mackenzie Phillips prije nekoliko godina šokirala je javnost kada je u showu Oprah Winfrey otkrila da je bila u vezi sa svojim ocem, pokojnim pjevačem grupe 'Mamas & Papas', Johnom Phillipsom. Isto tako, nedavno je priznala da joj obitelj jako zamjera što je detalje njihovog incestoidnog odnosa iznijela u javnost.

Pedesetsedmogodišnja glumica u svojoj novoj knjizi pisala je o liječenju od ovisnosti te otkrila da njezina obitelj vjeruje da je sama kriva za sve što joj se dogodilo.

- Ne zovu me na rođendanske proslave, bijesni su na mene i govore mi da nisu spremni oprostiti mi. Ne žele mi oprostiti što sam kao dijete zlostavljana, ali i činjenicu da sam o svemu progovorila u javnosti - rekla je.

- Moja obitelj još ne oprašta bol i bijes koje sam im nanijela kada sam otkrila istinu o mom ocu. Oni krive žrtvu, a brane zločinca. Znala sam da ću biti meta takvih reakcija jer sam rekla istinu koju nitko nije želio čuti - dodala je.

CHERYL TIEGS

Mackenzie je jezivu tajnu otkrila 2009. u knjizi 'High on Arrival', u kojoj je napisala da ju je otac silovao kada je imala 19 godina, dok su oboje bili pod utjecajem droge i alkohola. U knjizi je pisala i da ju je otac silovao noć prije njezinog vjenčanja te da su se kasnije oboje dobrovoljno upustili u vezu koja je trajala deset godina, do 1989. kada je zatrudnjela, a nije bila sigurna čeka li dijete s ocem ili mužem. Phillips je platio abortus, a Mackenzie  je otkrila kako nakon toga nije željela da ju itko dodiruje.

John Phillips bio je tekstopisac i frontmen grupe 'Mamas & Papas', koja je bila popularna šezdesetih godina. Preminuo je 2001. godine nakon borbe s ovisnosti o drogi i alkoholu. I njegova kći dugo se borila s ovisnostima, ali je s pedeset odlučila promijeniti život i sada je angažirana kao savjetnik u jednom centru za odvikavanje.

PA/Pixsell

U krevetu s Jaggerom

MacKenzie je s 20 godina spavala s Mickom Jaggerom. On je tad bio u braku s najtraženijom manekenkom Jerry Hall. Tijekom seksa smetao im je njezin otac koji je, kaže, bio ljubomoran.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba