Obavijesti

Show

Komentari 79

Otkrijte koliko doista poznajete poprsja dama na našoj estradi

Otkrijte koliko doista poznajete poprsja dama na našoj estradi
1

Znate li raspoznati prirodne grudi ili one pojačane silikonima? Koja poznata dama s estrade ima lubenice, a koja marelice te koju leđa bole od previše umjetnih materijala u grudima

VIDEO

Tijekom godine najdraže im je razgolititi se na društvenim mrežama, a kada dođe kratko ljeto, čine sve kako bi njihovi atributi zasjali uživo. Neke od njih sunčaju se na najluksuznijim jahtama i Karipskom otočju, a druge skoknu na plaže rodnoga grada.
Iako svoje dekoltee rado obrađuju u photoshopu, provlače kroz filtre ili 'lijepe' na lažirane fotografije s luksuznih putovanja, možda vas iznenadi kako one zaista izgledaju u sezoni.

One su činile sve da bi u tih nekoliko kratkih, ali slatkih ljetnih mjeseci zablistale na plaži i privukle pažnju svih obožavatelja. Poznate dame prije ljeta odlaze u teretanu te pumpaju mišiće kako bi se istesale i zablistale na plaži. Idu kod estetskih kirurga na remont, neke grudi podižu, druge povećavaju, dok ih treće smanjuju.

IZBACI ULJEZA Koja od ovdje prikazanih ljepotica nije radila intervencije na svom dekolteu? Možete li pogoditi tko voli biti prirodan a tko preferira umjetno?

 

Sad pred vas stavljamo težak, ali oku ugodan izazov. Koliko uistinu poznajete dekoltee naših poznatih dama? Možete li prepoznati tko su vlasnice izazovnih poprsja sa slike ili se još trebate malo obrazovati? Odgovore na ta pitanja potražite u nastavku.

Manekenka Melita Onišenko (21) dio ljeta provest će na Jadranu. Kako je rekla, pokazat će ljepote svoje domovine svom suprugu, ukrajinskome milijarderu Aleksandru (46).

Bivša Big Brother stanarka Barbara Šegetin (26) voli pokazati grudi na društvenim mrežama, a na riječkim plažama ne kupa se u toplesu. U svoj je izgled 'utukla' 53.000 kuna. Povećala je grudi prije nekoliko godina u Beogradu, a operaciju joj je platila majka. Osim toga smanjila je nos, a usne redovito povećava hijaluronskom kiselinom.

Nives Celzijus (34) zagovara prirodnu ljepotu. Rasna pjevačica voli pokazati svoje atribute, koji su uistinu raskošni. Ne srami se ni celulita, s kojim se bori svaka žena, a nerijetko daje i djeci da je slikaju pa fotografije objavljuje na društvenim mrežama.

Vlatka Pokos (46) koristi kremu sa zlatnim česticama od 3900 kuna. Liniju teše u kickboxing klubu u Zagrebu, gdje preskače konopac, udara nogama i rukama u vreću za boks i napravi po 200 trbušnjaka i sto sklekova po treningu. Često je se može vidjeti kako se u toplesu sunča na plaži na otoku Čiovu.

Jelena Rozga (38) ne voli se sunčati jer ima svijetlu put. Ne priprema se posebno za plažu. Trening su joj šetnje s njenim jorkširskim terijerima Ringom i Reyem.

Lidija Bačić (30) kaže da joj gode pogledi na plaži. Prije ljeta ide na anticelulitne tretmane, pedikuru i manikuru. Preferira crno-bijele kupaće kostime, a nije joj bitna cijena. Ako joj se svidi, za njega će dati i nekoliko tisuća kuna, a ima i onih od nekoliko stotina kuna.

GUZOBOJ Nina Morić (slika dolje) na plaži se voli kupati u seksi tangama. Maja Šuput (slika gore) svoju voli povećati u photoshopu.

Maja Šuput (36) vlasnica je prve guze na slici. Liniju posljednjih nekoliko mjeseci teše u teretani, no ipak je voli dodatno povećati u photoshopu. Uzor joj je Khloe Kardashian, a stylinge joj radi Marko Grubnić. Najponosnija je na svoja leđa. Kako je rekla, ne staje više ni u jednu ljetnu haljinu.

Nina Morić (39), na slici dolje, godinu dana nije bila u teretani iako je prije vježbala svaki dan. Čak i kad je bila na odmoru. Pazi na prehranu, no da si oduška kad je pršut u pitanju.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem
MA KAKVE ŠTIKLE!

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem

Mlada regionalna zvijezda Aleksandra Prijovć izula je štikle i bosa zaplesala s trubačem, a publiku je iznenadila i posebnom pjesmom

Prijović u Rijeku dovela i svoju obitelj: Samo za luksuzni hotel dnevno plaća 12.000 eura?
NAJMILIJE VODI NA KONCERTE

Prijović u Rijeku dovela i svoju obitelj: Samo za luksuzni hotel dnevno plaća 12.000 eura?

Aleksandra Prijović u Rijeci nastupa tri večeri zaredom, a zajedno s obitelji i timom boravi u jednom od luksuznijih hotela
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…