Obavijesti

Show

Komentari 4

Otkriven je pravi razlog kraha braka Bena Afflecka i Garner

Otkriven je pravi razlog kraha braka  Bena Afflecka i Garner
1

Glumčev život je, od ranog djetinjstva, protkan raznim problemima. Njegov otac bio je alkoholičar, a roditelji su mu se razveli kad je imao 12 godina

VIDEO

Glumac i redatelj Ben Affleck (44) dugi se niz godina bori s teškim porokom, koji ga je na kraju koštao i braka s Jennifer Garner (45), pišu američki tabloidi.

Naime, Affleck godinama ima problem s alkoholom, a 2011. godine prvi je put pokušao prestati piti. Tada se prijavio u kliniku za odvikavanje. Međutim, taj pokušaj je, baš kao i oni koji su uslijedili, završio neslavno, a njegovi bračni problemi postajali su sve veći te su na kraju kulminirali razvodom. Iako su nedavno finalizirali razvod, holivudski par živio je razdvojeno dvije godine. 

Pixsell

Inače, Benov život je, od ranog djetinjstva, protkan raznim problemima. Njegov otac bio je alkoholičar, a roditelji su mu se razveli kad je imao 12 godina.

- Moj otac je bio, i tako su ga zvali, pravi alkoholičar. Pio je po cijeli dan, svaki dan. Srećom, taj problem je riješio i sad je trijezan već nekoliko desetljeća - rekao je glumac prije devet godina. 

Jennifer Garner and Ben Affleck took there kids to a local park in Los Angeles, USA

Osim alkohola, za njihove bračne probleme navodno je kriva i Affleckova afera s dadiljom Christine Ouzounian. Iako je u početku glumac demantirao cijelu priču, Garner je lani potvrdila da je Ben bio s dadiljom, ali je rekla i kako to nema nikakve veze s njihovom rastavom.

Garner i Affleck upoznali su se na setu filma 'Pearl Harbor' 2001., ali Ben je otkrio da su se zaljubili tek kada su zajedno snimali Daredevila 2003. godine. Vjenčali su se 29. lipnja 2005.. 

DPA/Pixsell

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao