Obavijesti

Show

Komentari 44

Ove poznate face 'propupale' su uz pomoć sposobnih stilista

Ove poznate face 'propupale' su uz pomoć sposobnih stilista
1

Svaki početak je težak, posebno ako se želite probiti u svijetu bogatih i slavnih. Uz glumački, pjevački ili neki drugi talent, važnu ulogu na putu do zvijezda igra i izgled

VIDEO

Plastična kirurgija, radikalan gubitak težine i drastična promjena cjelokupnog izgleda samo su neke od mjera koje su zvijezde poduzele kako bi što lakše opstale u svijetu slavnih.

Ove zvijezde savršen su primjer kako vješte ruke stilista mogu napraviti čuda.

Adele

Simpatična 'bucka' jedinstvenog glasa svojim je pjesmama osvojila svijet. Adele (28) danas je ponosna majka četverogodišnjeg Angela, priprema svadbu s partnerom Simonom Koneckijem (42), a rijetko kome je promaknula njezina stilska transformacija koja je uključivala promjenu imidža, ali i reguliranje tjelesne težine.

Kim Kardashian

Ova reality zvijezda i starleta pod svjetla reflektora stigla je družeći se s tada vrlo popularnom Paris Hilton. Njihova ljubav je s vremenom 'pukla', a stil Kim Kardashian (36) polako, ali sigurno postajao je onakvim kakvog ga danas poznajemo - 'opasno' seksi s njezinom dominantnom guzom u prvom planu. Najpopularnija članica klana Kardashian - Jenner nakon pljačke u Parizu povukla se iz javnosti, na Instagramu je nema tjednima te danonoćno bdije uz supruga koji je nedavno imao živčani slom.

Bradley Cooper

Ako je suditi prema starim 'fotkama', ovaj holivudski srcolomac zavodničkog osmjeha prošao je zaista trnovit put do 'komada' koji je danas. Šarmantni Cooper (41), promijenio je boju kose i stil odijevanja, a danas ljubi predivnu rusku manekenku Irinu Shayk (30).

Kelly Osbourne

Kćer Ozzyja i Sharon Osbourne u javnosti se počela pojavljivati tijekom emitiranja obiteljskog reality showa. Tada punašna i problematična Kelly (32)često je mijenjala boju kose i raspoloženja, a nakon što si je netko dao mnogo truda, postala je prava mlada dama.

Blake Lively

Blake Lively (29) proslavila se ulogom Serene van der Woodsen u hit seriji 'Tračerica'. U međuvremenu se probila i na veliko platno, udala se za Ryana Reynoldsa (40) i rodila dvoje djece, a s godinama izgleda sve bolje. Ipak, mnogi se ne mogu oteti dojmu kako su tome 'kumovale' upravo vješte ruke stilista, ali i plastičnog kirurga.

Tom Hardy

Ovaj miljenik žena slovi za ultimativnog 'frajera'. Ipak, čini se da su tom statusu pridonijeli i savjeti vezani za imidž koje je nekad davno zgodnom Tomu (39) netko 'prišapnuo', a on je bio mudar i uvažio ih.

Kirsten Stewart

Proslavila se 'Sumrak' sagom, a od tada se njezin izgleda prilično promijenio. Osim što je 'prerasla' pubertet u smislu godina, to je, čini se, učinila i što se šminke, frizure i odijevanja tiče. Netko joj je očito rekao da 'vampirski šik' više nije 'in'. 

Taylor Swift

Lijepa pjevačica napravila je uspješnu stilsku transformaciju od pop slatkice do dugonoge zavodnice.  Osim uspješnom glazbenom karijerom, Taylor (26) može se pohvaliti i vezama (doduše propalim) sa škotskom DJ-jem Calvinom Harrisom (32) te glumcem Tomom Hiddlestonom (35). 

Emma Watson

Emma Watson (25) igrala je ulogu Hermione Granger u svih osam nastavaka sage o čarobnjaku Harryju Potteru. a danas je jedna od najuspješnijih, ali i najljepših britanskih glumica. Diplomirala na Sveučilištu Brown, a UN ju je proglasio ambasadoricom dobre volje. Uz sve navedeno, ogledni je primjer dječje zvijezde koja je izrasla u prekrasnu ženu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije