Obavijesti

Show

Komentari 334

Ovo je prvih deset stanara koji su ušli u 'Big Brother' kuću

Ovo je prvih deset stanara koji su ušli u 'Big Brother' kuću
12

Prvi stanari zakoračili su u kuću Velikog brata gdje će se boriti za 700 tisuća kuna. Među njima su dreser pasa, kavanska pjevačica, transrodna Makedonka, rudar...

VIDEO

Branislav Krstić, Srbija

Branislav ima 30 godina, nadimak mu je Buco i rođen je u Aleksincu gdje živi s mamom i sestrom. Završio je srednju strojarsku školu, a radi kao rudar u Aleksinačkim rudnicima. Za sebe kaže da nije pretjerano emotivan i da plače samo kada se udari. Iako nije imao neke duže veze, uglavnom se druži sa ženama lakog morala na jednu večer.

Branislav je spasio život kolegi na poslu kada mu je rekao da se makne s trake u rudniku jer bi ga mogao povući vagon;  taman kad ga je maknuo vagon je prošao! Za sebe kaže da ima "Debele živce kao konj" te da ga teško što može iznervirati, osim mame s kojom se po kući svađa oko nekih nebitnih stvari.

Prijatelji za njega kažu da je jako dobar, a on misli da je dobar za druge ali najmanje za sebe. Sudjelovanje u Big Brotheru i nagrada za njega predstavlja izlaz iz ''bijede'' i mogućnost otplate kredita budući da je jamac prijatelju koji je pobjegao u Rusiju i ostavio ga s 10 tisuća eura kredita za platiti.

RTL

POGLEDAJTE VIDEO: Ovo je prvih 10 stanara koji su ušli u kuću

Pokretanje videa...

24sata Video 00:47

Stojan Jakimovski/Andrea Jakimovska, Makedonija

Stojan ima 43 godina i bivši je policajac iz Tetova u Makedoniji. Sada se zove Andrea Jakimovska, jer već sedam godina živi kao transrodna osoba. Stojan/Andrea pije hormone od kojih su mu narasle grudi, ali kaže da još ne planira napraviti operaciju promjene spola. Otac je dvoje maloljetne djece. Kćer ima 17, a sin 13 godina.

Stojan/Andrea je završio srednju medicinsku školu, a zatim i policijsku. Zaposlio se u policiji 2001. i sudjelovao je u ratnom konfliktu u Makedoniji iste godine. Ponosan je što je branio svoju zemlju, a najgori dan mu je bio kada se njegova jedinica našla pod opsadom gdje su ih 12 sati gađali s tri strane. 12 sati je proveo na poziciji teškog mitraljeza i jedva je izvukao živu glavu. Nakon sedam godina u policiji iz privatnih razloga je odlučio dati otkaz i otišao živjeti u Norvešku. No, ondje se nije mogao naviknuti na klimatske uvjete kao i na dužinu dana i noći pa se vratio u rodnu Makedoniju.

Još se kao mali volio oblačiti u žene, ali je 2008. na svoju ruku počeo piti hormone. Prvo je njegova majka primijetila da su mu se grudi povećale, a zatim je to primijetila i supruga. Nakon nekog vremena supruga je pokupila stvari i odvela djecu. Svoju djecu nije vidio ni čuo 6 godina. Socijalna služba mu je također zabranila da ih viđa, jer "on je otac djeci, a ne majka". To ga, kaže, jako boli i često zaplače. Tvrdi da su ga pokušali ubiti, ali se uspio spasiti. Misli da je to pokušala učiniti njegova bivša žena, ali nema dokaza. RTL

Goran Todić, Komiža/Vis

Goran je rođen u Sarajevu, a trenutno živi u Komiži na otoku Vis. Završio je glumačku akademiju i glumio je u par predstava kao mladić u Beogradu. Na to je, kaže, jako ponosan. Služio je vojsku u Beogradu i to u specijalnoj jedinici, ali o tome ne voli pričati. Goran odlazi u Italiju, u Milano, gdje je pokušao postati glumac, no kad je shvatio da neće moći tako lako postati zvijezda završava školu za tjelohranitelja u najprestižnijoj agenciji.

Tako je bio tjelohranitelj Berlusconijevoj ženi. Zatim je čuvao i  Jennifer Lopez, Shaggyja te Penelope Cruiz. Goran ili Go Go Base kako ga zovu, sada je umirovljeni tjelohranitelj i kaže da nije imamo nikakve bliske odnose sa Berluscconijevom ženom iako je bilo nekih glasina. Naglašava da je s klijentima imao profesionalan odnos.

Voli ekstremne sportove, skakanje padobranom iz aviona, s mostova, a trenutno radi kao instruktor ronjenja u Komiži. Nije bio u braku, ali ima djevojku.

RTL

Barbara Šegetin, Rijeka

Barbara ima 25 godina i rođena je u Rijeci, a trenutno živi u Zagrebu. Bavila se manekenstvom i modelingom. Završila je kozmetičku školu i želi otvoriti svoj salon. Budući da su joj roditelji akademski obrazovani, priznaje, malo su se razočarali što ona nije nastavila školovanje.

Voli izlaziti van i trenutno ne radi ništa, a druži se sa Sorajom. Voli narodnu muziku i cajke, a za nju je najbitniji dobar provod uz društvo, muziku i dobro piće. Ugradila je silikone u grudi i u usta. Kaže da su žene ljubomorne na nju i na njezin izgled. Barbara nije u vezi, a nedavno je prekinula s dečkom. Ima nekoliko pirsinga, jezik, usna i nekoliko tetovaža. Na ruci joj je ispisan datum rođenja njezinog psa.

RTL

Tina Šegetin, Rijeka

Tina je Barbarina mlađa sestra koja se također bavi modelingom, Tina i Barbara su  nerazdvojne, zajedno žive u Zagrebu, imaju isto društvo i izlaze na ista mjesta. Vrlo su slične i sve što vrijedi za jednu, vrijedi i za drugu, osim što je Tina malo povučenija. No unatoč tome voli "lude" muškarce i važno joj je da odabranik njezina srca bude malo "čudan".

Iako se sestre drže toga da jedna drugoj ne smiju uzeti dečka, to pravilo za ostale stvari, poput odjeće, obuće i šminke, ne vrijedi. Dijele i ljubav prema ukrašavanju tijela pa tako Tina Ima piercinge na identičnim mjestima kao Barbara, a tetovirat će i jednaku tetovažu kakvu ima njezina starija sestra - datum rođenja njihovog psa. Tina je, također napunila usne, zbog čega se pomalo kaje, no planira ugraditi silikone baš poput sestre.

RTL

Aleksandar Ralević, Crna Gora

Aleksandar je po zanimanju dreser pasa i ima privatno lovište na kojem uzgaja divlje svinje i lovačke pse. Za sebe kaže da je tipičan Crnogorac i da su mu čast i poštenje najvažniji.

Voli "zatvorske" tetovaže i cijela desna ruka mu je tetovirana. Nosi lanac i vozi BMW. Ljudi često misle o njemu da je kriminalac, ali zapravo je potpuno suprotan tip. Živi u kući s roditeljima, sestrom, bratom i njegovom suprugom te dvoje male djece.

RTL

Zorica Marković, Beograd

Zorica je majka dvoje djece, sina iz izvanbračne zajednice i šestogodišnju kćer iz sadašnjeg braka. Inače je kavanska pjevačica, no sada je u penziji dok joj kćer ne poraste. Živjela je u Njemačkoj gdje je držala kavanu, no 1994. se vratila u Srbiju.

Cijeli život pjeva po kavanama te zna tekstove 5000 pjesama napamet. I svog sadašnjeg supruga je upoznala u kavani – bila je to ljubav na prvi pogled.

Završila je srednju kulinarsku školu i osim pjevanja obožava kuhati, a kod kuće ima vrt u kojem uzgaja organsku hranu, patke, kokoši i purice. Sa suprugom je sudjelovala u showu 'Moja kuhinja moja pravila' u kojem su odnijeli glavnu nagradu.

RTL

Stefani Banić, Split

Stefani je završila srednju školu, a za sebe kaže da je glavna vampirica u Splitu te da je muškarac u ženskom tijelu. Spava do 19 sati i onda cijelu noć izlazi s društvom, pije i voli pušiti travu.

Otkačena je djevojka bez ikakvih ženskih manira, sluša metal i rock and roll, ali voli otići i na cajke s društvom i pjevati Cecu "ako treba". Kaže da se svakoga dana nekoliko puta zaljubi, ali da nema vezu no i da je njezin seksualni život odličan dok ima svoju "desanku". Mnogi joj govore da je lezbijka, ali ona voli muškarce.

RTL

Darko Petkovski/Spejko, Makedonija

Darko ima 27 godina i dolazi iz Kumanova  u Makedoniji. Čitavog života se bavi sportom, trenirao je gimnastiku, atletiku, rukomet, košarku, a sada je i prvak Makedonije u troskoku.

Radio je i kao DJ te puštao je R'N'B glazbu.  Darko radi i kao fitness model, a i zaštitno je lice  jednog američkog sportskog brenda. Ima  svoju školu košarke i studira kineziološki fakultet. Nadimak Spejko je dobio po animiranom filmu 'Space Jam', najviše zbog svojih atletskih sposobnosti.

RTL

Ervin Mujaković, Sarajevo

Ervin je iz Sarajeva ima 24 godine i radi kao menadžer u solarij salonu te kao fitness instruktor. Inače je vojnik po ugovoru. Živi na relaciji Sarajevo- Banja Luka.

Ervin je odrastao u obitelji razvedenih roditelja, a oca nikad nije upoznao. Njegova majka mu je važna osoba u životu. Kaže da se nikad u životu nije potukao i mrzi nasilje.

Inače za sebe kaže da je metroseksualac te priznaje da brine o svom izgledu, redovno depilira cijelo tijelo i čupa obrve. Unatoč mišljenju mnogih da je homoseksualac, Ervin voli žene i kaže da je spreman to i dokazati.

RTL
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 334
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao