Obavijesti

Show

Komentari 11

Ovo su zvijezde: Publika i žiri odabrali 15 najboljih youtubera

Ovo su zvijezde: Publika i žiri odabrali 15 najboljih youtubera
16

YOUTUBERI IZ CIJELE REGIJE Od 15 kandidata u veliki finale će proći samo njih pet, a borba je tijesna jer su sakupili vojsku obožavatelja i fan klubova koji ih podržavaju

VIDEO

Potraga za velikom YouTube zvijezdom i dalje je u tijeku. Žiri online talent showa “VideoStar” izabrao je Top 10 kandidata između 2000 pristiglih prijava.

POGLEDAJTE VIDEO:

Glumica Mila Elegović (46), koreograf i plesač Igor Barberić (43) te glazbenik i producent Filip Dizdar (27) imali su težak posao prilikom izbora najboljih youtubera.

- Vidi se da su se kandidati stvarno potrudili. Snimali su scene iz zraka, slagali pjesme, zbijali šale i bili kreativni - kaže Dizdar.

U deset najboljih ušli su Justfighters, koji čine dvojac Luka Kupres i Mario Ivanušević. Oni su “gangsta” tipovi koji izvode otkačenu glumačko-glazbeno-repersku točku. Među odabranima našla se i Australka Adriana Kupresak. Njezina trenutačna adresa je zagrebačka, a ona ima oštar jezik i zarazan humor.

Od glume do imitacije i plesa

- Teško se predstaviti u samo jednoj minuti, tako da smatram da je Adriana bila dobra - kaže Barberić. Dalje je prošao i Jan Kovačić, kojeg zovu hrvatskim Caseyem Neistatom. Jan gledatelje uvodi u svijet glume, imitacije, pjesme i plesa.

Novinar hvata ljude za uši

U daljnje natjecanje ušli su i imitator Nikola Banović zvani John Bane, “supergirl” Gloria Berger i šminker Adis Ibrahimović. Youtuber Filip Dejanović, koji se predstavlja kao The Sikrt, snimio je videopriču u kojoj je mnogo malih videouradaka. Sven Hamzić i Niko Nobilo s kanala Zez TV osmislili su lik novinara koji ljude prilikom intervjua dira za uši.

- Hrabro od njega da je ovako nešto izveo u Hrvatskoj, a uz to je i smiješan - kaže Elegović. Youtuber Matija Lazarević pod imenom LayZ “rastura” u više kategorija, a Marin Mikulaš je mladi Zagorac koji repa.

Gledatelji odabrali Top 5

- Marin je žiriju zaprijetio rimom, stvarno je dobar - smije se Barberić. Zbog hrpe komentara i akcija fan klubova zbog kandidata koji nisu prošli, JoomBoos “VideoStar” je odlučio ubaciti još pet natjecatelja koji su imali najviše objava, komentara i glasova publike.

Tako se u sljedećoj fazi natjecanja bori čak 15 najboljih, od kojih će u polufinale showa proći samo njih pet. Četvero će proći na temelju najvećeg broja pregleda videa, a jedan kandidat će dobiti “golden like” žirija za prolazak. Na kraju će izbor biti sužen na troje najboljih, od kojih će samo jedan u velikom finalu postati prvi JoomBoos VideoStar.

Žiri poziva sve na glasovanje

Pet bonus natjecatelja po izboru gledatelja su: Nađa Dvornicki, Merima Bešlagić, Olivera Oršić, Paolo Milović i Bruno Ajanović (kao BJM Squad) te Dorotea Rosić.

- Obavezno gledajte i glasujte za svog favorita jer ćete ga tako poslati u finale ‘VideoStara’ - poziva žiri.

Kandidati koji su ušli u Top 10 izbora najboljeg žirija

1. Justfighters Luka Kupres i Mario Ivanušević - Totalno otkačena glumačko-glazbeno-reperska točka s pravim gangsta tipovima.

2. Adriana Kupresak Opičena Australka s trenutnom adresom u Zagrebu, zaraznog humora i oštrog jezika.

3. Jan Kovačić Hrvatski Casey Neistat donosi nam svijet glume, imitacije, pjesme i plesa - i ne, on ne sinklipa!  

4. Nikola Banović John Bane kandidat je s tisuću lica i glasova. Imitira toliko dobro da ne znamo koje je njegovo pravo lice!

5. The Sikrt Filip Dejanović - Pogledate njegovu videopriču u kojoj je mnogo malih videopriča. Videopričasepšn!!

6. Zez TV Sven Hamzić i Niko Nobilo - Jeste li spremni za najluđeg novinara ikad? Lik koji voli unijeti osobni dodir u svaki razgovor s prolaznicima! Oprez: moguć napadaj smijeha tijekom gledanja!

7. Gloria Berger Upoznajte supergirl, ali s potencijalom da postane hrvatska SuperWoman!

8. LayZ Matija Lazarević - Nemojte treptati sljedeću minutu da ne propustite jednu od brojnih stvari u kojima ovaj kandidat jednostavno rastura!

9. Adis Ibrahimović Ovaj dečko je šminker u pravom smislu riječi jer će vas njegove make up transformacije ostaviti bez daha! Wooow efekt zagarantiran!

10. Marin Mikulaš Prava poslastica za oči i uši. Ako nikad niste čuli Zagorca kako repa, ovo je prava stvar! Eminem i Kanye, pazite se!

Kandidati koji su ušli u Top 5 izbora najbolje publike

1. Nađa Dvornicki Ona dolazi iz Beograda i kroz svoj video nam je željela pokazati zašto bismo trebali cijeniti prijateljstvo.

2. Merima Bešlagić Cura koja bolje barata olovkom nego Picasso kistom.

3. Olivera Oršić Progovara o stvarima koje djevojke vrlo često govore o dečkima.

4. BJM Squad Paolo Milović i Bruno Ajanović - dva dečka s malim videoradom ali i s velikom željom da prođu dalje.

5. Dorotea Rosić Sebe je nazvala malom pokvarenicom, a najveći gušt joj je raditi budalu od sebe. Razbijanje jajeta na glavi joj je specijalnost

NE PROPUSTI

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola
PROMO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola

Popularni Youtuber i prvi pobjednik VideoStara - Lay Z, našao se u potpuno novoj ulozi – postao je zvijezda video spota za Natural AF, novog cool pića koje se nedavno pojavilo na tržištu

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z
PRIJAVITE SE I VI

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z

Dok je publika pljeskala i uzvikivala moje ime, osjećaj je bio fenomenalan. Prolazili su me trnci kad sam čuo svoje ime - opisao je Matija silne emocije nakon proglašenja pobjednika VideoStara
Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna
INTERVJU

Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna

Svi stariji od 15 godina mobitel u ruke, snimi najoriginalniji video, pokaži zašto baš ti imaš JoomBoos faktor, uploadaj ga na YouTube i čekaj poziv. Prijave traju od 14. rujna do 22. listopada