Obavijesti

Show

Komentari 63

Ozana i Katarina briljirale, a Arsen i Željan diskvalificirani

Ozana i Katarina briljirale, a Arsen i Željan diskvalificirani
1

Samo su dva para amatera-kuhara osvojili po 20 bodova i izašli kao pobjednici iz malih okršaja na setu showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'. Na opće oduševljenje, Ozana i Katarina su pobijedile

VIDEO

Ozana i Katarina su u srijedu navečer pred žiri donijele bolja jela nego njihovi protivnici, iskusni Moira i Zdravko, dok je okus Sanjinog i Moreninog jelovnika pobijedio onog koji su žiriju poslužili Kristijan i Martin.

- Tehnički ste ovo jako loše odradile, ali je jako ukusno! Polpete su tvrde, ali uz kremu od mrkve su jako fine. A desert? Više ne znam šta bih rekao. Taj višak klinčića ubija sve, ali nevjerojatno ide uz papaju. Ja ne znam šta reći. Teško je to opisati riječima… To je loše odrađeno i pripremljeno, ali jednostavno prolazi - pokušao je objasniti svoju 'zbunjozu' chef Ivan Pažanin nakon što je probao Ozanine i Katarinine polpete od soje uz kremu od mrkve, pureću rolicu s pršutom te papaju uz klinčić koju su prijateljice iz Zagreba ponudile kao desert.

Ni ostatak žirija nije mogao objasniti kako se to dogodilo da su Ozana i Katarina napravile vizualno neprivlačno i tehnički loše odrađeno jelo, a da u ustima sve pršti od okusa. Žakline Troskot nije mogla prijeći preko viška klinčića u desertu, tvrdeći kako usta neće 'isprati slijedećih pet dana'. Djevojke su ovim fenomenalnim potezom uspjele šokirati i sebe i kolege suparnike u ovom zadatku, oca i kćer iz Varaždina Moiru i Zdravka, koji među natjecateljima slove kao favoriti za ulazak u finale.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Drugi pobjednički par večeri su Sanja i Morena koje su svojim rižotom s gljivama, telećim kareom uz pasirani grah i kruškama u vinu s kremom od korabice i karamela 'pobijedile' Martina i Kristijana. Kako tvrdi žiri, dečkima je nedostajao okus u svim predstavljenim tanjurima, te su napravili poveću grešku serviravši grah sa špekom kao predjelo. 

U trećem dvoboju između Natali i Hrvoje te Arsena i Željana nije bilo pobjednika. S obzirom da nisu iskoristili sve namirnice (zaboravili su na cherry rajčicu), žiri je odlučio diskvalificirati Arsena i Željana unatoč tome što su njihovi tanjuri bili bolji od Natalijinog i Hrvojevog. 

- Pravila su prema svima jednaka. Bez obzira što su Arsen i Željan bili bolji od Natali i Hrvoja i zaslužili pobjedu, mi ih moramo kazniti i diskvalificirati u ovoj epizodi. Ali, također, nismo smjeli dopustiti da Natali i Hrvoje pobijede s lošijim jelom - objasnio je Pažanin odluku žirija da niti jedan od ova dva para ne osvaja 20 bodova.

Također, u ovoj je epizodi dodijeljeno najviše negativnih bodova dosad, sve zbog neurednih radnih jedinica. Kako će se to odraziti u daljnjem natjecanju, doznat ćemo već sutra, u četvrtak, 26. travnja u novoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...