Obavijesti

Show

Komentari 0

Pamela Ramljak otkrila spot za pjesmu 'Kad je dosta, dosta je'

Pamela Ramljak otkrila spot za pjesmu 'Kad je dosta, dosta je'
1

Pamelu u novoj pjesmi, kao i video spotu za čiju realizaciju se pobrinuo redatelj Tomislav Pović, glazbeno prati Andersons bend. Spot je sniman u njenom stanu

VIDEO

Nakon posljednja dva singla „Kad tad“ i  „Zajedno smo najbolji“, koji su na stranicama Youtubea pregledani gotovo nevjerojatnih 700 000 puta, Pamela Ramljak donosi novu pjesmu zanimljivog naziva „Kad je dosta, dosta je“. Za novi singl snimljen je i video spot.

Pamelu u novoj pjesmi, kao i video spotu za čiju realizaciju se pobrinuo redatelj Tomislav Pović, glazbeno prati Andersons bend. Ovog puta Pamela se pojavljuje u ponešto drugačijem, rock izdanju, a za takav izgled pobrinuli su se poznati stilist Ivan Frišćić, make-up artistica Kristina Hošnjak, te uhodani frizerski tim Salona F.

Radnja video spota odvijala se na dvije lokacije; u studiju Blenda, te drugi dio u toplom okruženju Pamelinog doma što se pokazalo kao pun pogodak! 

- Kako sam prvi put snimala dio spota u svom stanu, sama činjenica da ležim na svom kauču i jedem čokoladice dok me redatelj snima bila mi je više no odlična! Posebno mi je odgovaralo to što se nakon snimanja nisam 'žurila doma' i što sam bila u „svojoj“ garderobi na koju nisam trebala paziti – kroz smijeh komentira Pamela. 

Tekst i glazbu petog po redu samostalnog singla, koji će se ujedno naći i na njenom prvom solo albumu, potpisuje sama Pamela Ramljak, dok se za aranžman pjesme „Kad je dosta, dosta je“ pobrinuo Ante Pecotić. 

I dok čekate prvi solo album koji će svijetlo dana ugledati početkom 2014. godine, Pamelu Ramljak možete uživo poslušati i pogledati ovog petka, 20.12. u Sisku, te ove nedjelje, 22.12. u Čitluku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane